Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

5 τεχνικές Κάμα Σούτρα για καλύτερο σεξ!!!



Εάν εσύ και ο σύντροφός σου έχετε το...
«ιεραποστολικό» σεξ σαν αγαπημένη σας στάση, δες παρακάτω 5 ιδανικές τεχνικές, κατ’ ευθείαν βγαλμένες από το Κάμα Σούτρα, για να το κάνετε ακόμη καλύτερο!

Δώσε βάση στο μόριό του
Καθώς ο σύντροφός σου διεισδύει μέσα σου, πιάσε με το ένα σου χέρι την βάση του πέους του. Καθώς βγαίνει προς τα έξω, κίνησέ το κυκλικά στην κλειτορίδα σου.

Ακόμα μεγαλύτερη ηδονή
Ζήτα από τον σύντροφό σου, πριν μπει μέσα σου, να τρίψει με το πέος του το εσωτερικό της κλειτορίδας σου. Φαντάσου κάτι σαν τον αυνανισμό, αλλά χωρίς να χρησιμοποιείς τα δικά σου δάχτυλα.

Απότομη διείσδυση
Την ώρα της διείσδυσης και στη φάση της κίνησης προς τα έξω, ζήτα του να μπει δυνατά και κοφτά μέσα σου. Η πρωτόγονη αίσθηση που θα σου προκαλέσει είναι σίγουρο ότι θα σε εξιτάρει και θα σε κάνει να «τελειώσεις» έντονα.

Ερεθιστικές κινήσεις
Καθώς μπαίνει μέσα σου, ζήτα του να κρατάει το πέος του προς τα δεξιά ή τα αριστερά. Οι ειδικοί λένε ότι, όπως η κλειτορίδα σου ερεθίζεται με παρόμοιες κινήσεις, έτσι και το εσωτερικό του κόλπου σου μπορεί να είναι πιο ευαίσθητο στις πλευρές του.

Διπλός οργασμός
Ζήτα από τον παρτενέρ σου την ώρα της διείσδυσης να κάνει γρήγορες και κοφτές κινήσεις, μπαίνοντας στα μισά του κόλπου σου. Με τον τρόπο αυτό ερεθίζεις ιδιαίτερα το εσωτερικό της κλειτορίδας σου, επιτυγχάνοντας κολπικό και κλειτοριδικό οργασμό μαζί.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com