Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Θα είναι απέναντι από το Θέμο… η πρώην του!!!


Από αυτή τη Δευτέρα λοιπόν ο Θέμος Αναστασιάδης έχοντας δίπλα του τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με το «Όλα τρέλα». Η εκπομπή μάλιστα αυτή τη σεζόν θα προβάλλεται τρεις φορές τη βδομάδα και έτσι...

κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 00:15, θα είναι «Όλα τρέλα» ή  «Όλα τρελά» αφού θα αποτυπώνει με τρέλα όλα τα τρελά που συμβαίνουν!
Σε μία από τις πρώτες εκπομπές καλεσμένη θα είναι και μία πρώην συνεργάτιδά του Θέμου που όμως, εγκατέλειψε την τηλεόραση για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει εταιρεία με ρούχα που σχεδιάζει η ίδια. Ο λόγος για τη Γωγώ Μαστροκώστα που θα είναι από τους καλεσμένους που θα κάνουν ποδαρικό στον καινούργιο κύκλο της εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη με τον οποίο παρουσίαζε το 2001 την εκπομπή «Πυρετός το σαββατόβραδο» στον ALPHA. Αυτή τη φορά όμως, η Γωγώ θα είναι… απέναντί του και θα «ανακριθεί» από τον Θέμο, τον Βαγγέλη και τη Δούκισσα.
Μπορεί βέβαια να μην προκαλέσει… πυρετό στο «Όλα», αλλά μάλλον θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στην πίστα του «Dancing with the stars» όπου θα είναι μία από τις διαγωνιζόμενες…  (Γρηγόρης Μελάς, newsit)