Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

«Ο λαβύρινθος του Όντιν» στην προθήκη της αυλής μας!!!



Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Λονδίνο, ο νεαρός...
σπουδαστής Ματίας εμπλέκεται σε μια σειρά από επικίνδυνα και μυστηριώδη γεγονότα, που τον οδηγούν στις ρίζες του χριστιανισμού και της νορβηγικής μυθολογίας.
Ερευνώντας τους ρούνους, βρίσκει την απόδειξη ότι ο Όντιν υπήρξε πραγματικά και ότι η ιστορία του Ιησού βασίζεται σε αυτή τη μορφή της νορβηγικής μυθολογίας.
Στην πορεία της ανθρώπινης ιστορίας αυτά τα γεγονότα έχουν αποκρυφτεί από παράνομες, καθολικές αδελφότητες που είναι πρόθυμες να σκοτώσουν για να διατηρήσουν το μυστικό. Τώρα το ερώτημα είναι εάν κινδυνεύει και ο Ματίας…
«Ο πόνος διαπερνούσε σχεδόν όλο µου το κορμί κατά κύματα, κι όταν επιχείρησα να κάνω µια κίνηση, δε συνέβη τίποτα. Ο ένας από τους δύο άντρες πέρασε σαν σκιά από πάνω µου. Μου σήκωσε το ένα μπράτσο και ακούμπησε δύο δάχτυλα στο εσωτερικό του καρπού µου. Μια ζέστη απλώθηκε μέσα µου. Ένιωθα το μπράτσο µου. Τα µάτια µου έκλειναν. Ευχήθηκα όλα αυτά να ’ταν όνειρο, αλλά δεν ήταν. Δεν ξύπνησα ουρλιάζοντας την ώρα που έπεφτα, αλλά προσγειώθηκα βαριά και σκληρά πριν τελειώσει το όνειρο. Θαρρώ πως η καρδιά µου σταμάτησε να χτυπά. Ήμουν µόνος. Είχα πεθάνει;»

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Α.Α ΛΙΒΑΝΗ
http://www.livanis.gr/ViewPreRelease.aspx?Id=2368584&fbclid=IwAR2UKkcM38ugXS4mzJIZx43TtAViRFW2mtV-EGZ2SRcNICrC8oL34iNBTwQ