Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

8 απίστευτα πράγματα μπορεί να μην ξέρατε…


Τα ακόλουθα γεγονότα είναι είτε ιστορικά, είτε έχουν να κάνουν με ταινίες, είτε είναι κοινωνικά. Όπως και να έχει, πολλοί αν όχι όλοι δεν θα τα γνωρίζατε και εμείς σας τα παρουσιάζουμε…

 

Η σκηνή μάχης στην ταινία Skyfall πάνω στο τρένο, γυρίστηκε στην πραγματικότητα πάνω σε ένα κινούμενο τρένο και μάλιστα το Daniel Craig δεν χρησιμοποίησε κάποιον κασκαντέρ.  

Ο Michael Jackson είχε προσπαθήσει να αγοράσει την Marvel Comics την δεκαετία του 90 γιατί ήθελε να παίξει τον Spider-man.  

Τα τελευταία μαμούθ έζησαν την ίδια εποχή που οι Αιγύπτιοι έχτιζαν τις πυραμίδες. Λονδίνο και Νέα Υόρκη δεν θα κατοικούνται σε 45 χρόνια!

Ο ημερήσιος αριθμός πελατών των McDonald’s ξεπερνά τον αριθμό πληθυσμού της Μεγάλης Βρετανίας.  

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν 813 άντρες, 27 ελικόπτερα και βομβαρδιστικά με πυρηνικά για να κόψουν ένα δέντρο στην Κορέα. 
 
Μια φυλακή στην Βραζιλία επιτρέπει στους κρατούμενούς της να κάνουν ποδήλατο σε ειδικά μηχανήματα προκειμένου να τροφοδοτήσουν με ηλεκτρισμό μια γειτονική πόλη σε αντάλλαγμα με την μείωση τα ποινής τους.  

Ένας παπάς στον Τιτανικό, αρνήθηκε δύο φορές να επιβιβαστεί σε σωσίβια λέμβο, και έμεινε στο κατάστρωμα προκειμένου να εξομολογήσει και να δώσει άφεση αμαρτιών στους επιβάτες που έμειναν πίσω.  


Ο δήμος του Παρισιού πέρασε ψήφισμα με το οποίο απαγόρευε στον Tom Cruise να γίνει επίτιμος πολίτης της πόλης... (athensbars)