Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Υποψήφιοι «τυφλοί» δήμαρχοι, εν όψει!!!


Καθώς τα παράπονα πληθαίνουν σε όλους τους δήμους της χώρας, την ίδια ώρα που οι υποψήφιοι δήμαρχοι κελαηδάνε και τάζουν λαγούς με πετραχήλια...


Χώρος δράσης τα γραφεία φυσικά, καθώς έξω στους δρόμους κυκλοφορούν οι δημότες και όχι αυτοί, καθώς έξω υπάρχουν σκουπίδια που μυρίζουν απαίσια, καθώς έξω τα πεζοδρόμια δεν υπάρχουν,  καθώς έξω δεν υπάρχουν αναπαυτικές καρέκλες, καθώς έξω... ζει «άλλος» κόσμος!!!
Εκεί έξω λοιπόν και συγκεκριμένα στο δήμο του Νέου Ηρακλείου Αττικής, όπως μας πληροφόρησαν κάτοικοι της περιοχής, κανείς δεν μπήκε στον κόπο ν’ ασχοληθεί με το γεγονός ότι έξω από το 10ο & 9ο δημοτικό σχολείο, ενώ υπάρχει πινακίδα που πληροφορεί ότι η οδός Ματρόζου στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι μονόδρομος, οι οδηγοί κυκλοφορούν όπως τους βολεύει, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών, βρίζοντας όποιον κάνει το λάθος και τους παρατηρήσει!!!


Κανείς δεν ασχολήθηκε με το ότι η πινακίδα που κάνει λόγο για διάβαση παιδιών έχει κατεδαφιστεί και αναπαύεται σχεδόν ένα μήνα στο πεζοδρόμιο, κανείς δεν είδε ότι οι πλάκες του πεζοδρομίου έχουν ξηλωθεί, κανείς δεν ασχολήθηκε με το ότι ένα αυτοκίνητο καρφώθηκε ένα πρωί  με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο, ξεριζώνοντας άλλο ένα, κανείς δεν σκέφτηκε ότι αν αυτό είχε γίνει μια μέρα πριν  θα είχε σκοτώσει κάποια παιδιά, κάποιους συνοδούς, κάποιον!!!

Κανείς... όμως δεν μπήκε και δεν μπαίνει απ’ ότι φαίνεται στον κόπο, έστω να σηκώσει την πινακίδα. Κανείς, γιατί απ’ ότι φαίνεται είναι βαριά η «πινακίδα» της ευθύνης!