Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Άννα Αδριανού: «Υπήρξα και απατημένη σύζυγος και τρίτο πρόσωπο»



Η Άννα Αδριανού που πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Οι πιο δυνατές» αποκάλυψε αν το έργο έχει στοιχεία από τη ζωή της...


Σύζυγος και ερωμένη έρχονται αντιμέτωπες στο έργο «Οι πιο δυνατές» η υπόθεση του οποίου έχει να κάνει με εκείνους που επιμένουν και διεκδικούν μέχρι τέλους το μερίδιό τους στον έρωτα υπακούοντας πρωτίστως στη φύση και στο ένστικτο.
 Η Άννα Αδριανού με αφορμή το έργο μιλάει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ για τις σχέσεις και την απιστία. «Υπήρξα απατημένη σύζυγος, όχι βέβαια με τον τωρινό μου σύζυγο, αλλά για ένα μικρό διάστημα υπήρξα και ερωμένη ενός άνδρα που δεν είχε ακόμα ξεμπλέξει από το γάμο του» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.
 Όσο για το αν θα συγχωρούσε την απιστία είπε: «Όχι. Σπάει τη συνοχή του ζευγαριού. Εγώ όταν υποψιαστώ ακόμα και πρόθεση απιστίας, φεύγω. Χωρίς να κοιτάξω πίσω μου στιγμή».

Η Άννα Αδριανού πιστεύει ότι σχέση χωρίς έρωτα δεν έχει καμία αξία και συμπληρώνει: «Νομίζω ότι χωρίς έρωτα η συγκατοίκηση γίνεται θλιβερή, χάνει τη χαρά και τη λάμψη»... (vipnews)