Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Όταν η Έλλη Στάη προλόγιζε το βιβλίο της Βίκυς Σταμάτη!!!



Μια φωτογραφία - ντοκουμέντο ανέσυρε σήμερα από τη λήθη η εφημερίδα 6ΜΕΡΕΣ. Το πιο θεαματικό όμως είναι το κείμενο που τη συνοδεύει...

 
Σύμφωνα με αυτό, όταν ο κοινωνικός κύκλος της Αθήνας άνοιξε για να «υποδεχθεί» τη νέα σύζυγο του τότε ισχυρού Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη επιχείρησε να εντυπωσιάσει γράφοντας ένα βιβλίο.
Το βιβλίο λεγόταν «Ο μυθικός χορός της Φύσης, ένα μυθιστόρημα με οικολογικό περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται σε παιδιά», η παρουσίαση έγινε στο ξενοδοχείο Πεντελικόν (τι να σου κάνουν ο Ιανός και ο Ευριπίδης) και την παρουσίαση του βιβλίου έκανε η Έλλη Στάη
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναλύεται η προσπάθεια του Άκη να οικοδομηθεί «νέο προφίλ» με την Βίκυ Σταμάτη στο πλευρό του, στη θέση της Γερμανίδας πρώην συζύγου του. «Λέγεται πως είχε εκπονηθεί ένα ολόκληρο σχέδιο για να χτιστεί το νέο πρόσωπο της Βίκυς Σταμάτη και με τη βοήθεια δημοσιογράφων», γράφει το άρθρο.
Τώρα βέβαια όλα αυτά έχουν θαφτεί στο χρονοντούλαπο, μαζί με τις παλιές φωτογραφίες που δεν «κολακεύουν» και πολύ τους εικονιζόμενους... όπως θαμμένος έμεινε και ο λογαριασμός της δεξίωσης!!! (kamarinia)