Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Άνθος… τριφυλλιού!

Η ευκαιρία που χρειαζόταν το τριφύλλι για ν’ ανθίσει, του δόθηκε απλόχερα προχθές το βράδυ και ας πίκρανε όσους το έχουν στην καρδιά τους.
Από δω και πέρα επιβάλλεται ο Παναθηναϊκός να ξαναγίνει ομάδα Ελληνική, γεμάτη νέους παίκτες- ταλέντα με πάθος για τη φανέλα και τις επιτυχίες- διακρίσεις.
Θέλει Έλληνες παίκτες στο ρόστερ του και Έλληνα προπονητή (ίσως η εντολή που είχε πάρει πριν λίγες μέρες ο Ρότσα όπως είχαμε γράψει, ταιριάζει με τα όσα ακολούθησαν). Θέλει πρόεδρο με εμπειρία (βλ. πρώην παλ/χος  ποδοσφαιριστής ή καταξιωμένος αξιωματούχος της ΠΑΕ) και στόφα νικητή.
Είναι ευκαιρία ο Παναθηναϊκός να ευχαριστήσει και να ξεπροβοδίσει όσους κατά διαστήματα του πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους και με νέα πλέον φιλοσοφία και τις γνώσεις δικών τους ανθρώπων (βλ.  Ρότσα, Νιόπλια, Χέρινκσεν, Ασάνοβιτς, Παπαβασιλείου, Σαμαρά, κ.α.) να χτίσει τη νέα ομάδα.
Τέλος στα παλτό, τέλος στους δήθεν και αρχή με νέο αίμα, νέα παιδιά που βάζοντας τους δίπλα ένα δυο αστέρες τύπου Σισέ, θα γίνουν πολύτιμες μονάδες.


Οι ακαδημίες είναι γεμάτες, ταλέντα μοναδικά υπάρχουν, παίκτες αμούστακοι χαρισματικοί ήδη έχουν υπογράψει συμβόλαια και το μόνο που μένει είναι να πάρει ένας αληθινός ηγέτης την ομάδα στην πλάτη του.
Ήρθε η ώρα
Ο περίεργος