Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Νατάσα Γιάμαλη: Η μικρή Συριζοπούλα που αγάπησε το lifestyle… (foto)



Από άποψη εμφάνισης απέχει πολύ από αυτό που κάποιοι...
θεωρούν ως τυπικό μοντέλο μίας γνήσιας Συριζαίας. Μαλλί ξανθό και μακρύ που το θα ζήλευε ακόμη και η Βουγιουκλάκη στο «Αρχόντισσα και Αλήτης», ντύσιμο νεανικό ανεπαίσθητα προκλητικό, στυλ γυναίκας που το ‘χει…
Όχι. Η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη -η Νατάσα για τους φίλους της- δεν πέρασε τις φετινές της διακοπές στο εναλλακτικό κάμπινγκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας.
Η δημοσιογράφος της Αυγής και της ΕΡΤ βρέθηκε μεν στην Πελοπόννησο, όμως προτίμησε την αγαπημένη της Μάνη για τις καλοκαιρινές της βουτιές. Και μάλιστα όχι μόνη. Τις πολύτιμες ώρες των διακοπών της τίς πέρασε με τον «άνδρα της ζωής» της, όπως αποκαλεί τον πολυαγαπημένο της σκύλο Ζουκώφ.


Με τον οποίο μοιράζεται όχι μόνο στιγμές ανεμελιάς και ζωντάνιας αλλά και τις εντυπωσιακές πετσέτες θαλάσσης με μοτίβα από καρπούζι ή γεωμετρικά σχήματα στις οποίες απλώνει το μαυρισμένο κορμί της. Ο μικροκαμωμένος Ζουκώφ είναι από την φύση του total black.
H 30χρονη Αναστασία έχει φανατικό κοινό στα social media. Ακόλουθους που ανταμείβει αποτυπώνοντας στο Facebook τις περιπέτειές της, τις ώρες της θερινής ραστώνης, τις λιχουδιές και τα γλυκίσματα –έχει μία ροπή προς τα γλυκά- που γεύεται μαζί με την παρέα της ακόμη και τις συνταγές της αγαπημένης της μητέρας.


Καλά καταλάβατε. Η Αναστασία δεν είναι μία τυπική Συριζαία. Στο στυλ της ζωής που παρουσιάζει δημοσίως ελάχιστα θυμίζει μία συντάκτρια του διπλωματικού ρεπορτάζ ή μία σχολιάστρια ειδησεογραφικής εκπομπής σε κρατικό κανάλι.
Παρόλα αυτά η Γιάμαλη υποστηρίζει φανατικά τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα για τον λόγο αυτό έχει μπει κατά καιρούς στο στόχαστρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και προσωπικά του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έχει αφιερώσει χρόνο για την Αναστασία, επίσης στο αγαπημένο του σπορ, τα social media. Τα όσα κατά καιρούς έχει πει η νεαρή δημοσιογράφος δημοσίως ή έχει γράψει για τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ την έχουν βάλει στο μάτι του κυκλώνα.
Εκείνη όμως μάλλον αγνοεί τους επικριτές της και συνεχίζει επιχειρώντας να πείσει το κοινό της ότι δεν είναι μία συριζοπούλα που κατέβηκε από το διάστημα, αλλά μία αγέρωχη Συριζαία που τυχαίνει να έχει πάθος και για το lifestyle.



H Αναστασία Γιάμαλη έχει ήδη αναμειχθεί με την πολιτική ως υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών… (mononews.gr)