Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Οι 5 ισχυρές ενδείξεις ότι έχετε μετενσαρκωθεί πολλές φορές!!!


Κάποια μορφή της ιδέας της μετενσάρκωσης...
υπάρχει σχεδόν σε κάθε κοινότητα, διαμέσου των χρόνων. Οι λόγοι που συμβαίνει, πώς συμβαίνει και το σύστημα στο οποίο συμβαίνει, αλλάζει βασισμένο στο που και πότε στον κόσμο βρίσκεστε.
Ενώ αποτελεί μία πολύ σοβαρή αντίληψη σε πολλές θρησκείες, η μετενσάρκωση στη Δύση θεωρείται ως ήπια παραξενιά.
Η ιδέα έρχεται σε σύγκρουση με θεμελιώδη τρόπο με πολλές δυτικές σχολές πνευματικότητας και θρησκείας. Μια ψυχή που συνεχίζει να επιστρέφει στη γη για διαφορετικούς λόγους, να κατοικήσει διαφορετικές μορφές ζωής έχει σίγουρες ομοιότητες σε παγκόσμια κλίμακα.
Ο τρόπος που η ψυχή μπορεί να βρεθεί σε επαφή με πολλές διαφορετικές ζωές έχει παρόμοια χαρακτηριστικά ανεξαρτήτως των συνθηκών.
Ακολουθεί η λίστα των κοινών χαρακτηριστικών:
Ανεξήγητες φοβίες, φόβοι ή συμπεριφορές
Αν δεν υπάρχει σχεδιασμένη εξέλιξη μιας συμπεριφοράς, φοβίας ή ιδιομορφία προσωπικότητας με εξαίρεση τις ψυχολογικές διαταραχές, μπορεί να έχετε πάρει αυτόν τον σχηματισμό από μια προηγούμενη ζωή. Για παράδειγμα αν κατασπαραχτήκατε μέχρι θανάτου από ένα άγριο ζώο σε μια περασμένη ζωή, ίσως να μην σας αρέσουν τα σκυλιά σε αυτή τη ζωή. Σε ένα λιγότερα ακραίο παράδειγμα, ο προηγούμενος εραστής σας, μπορεί να αγαπούσε τις πετούνιες.
Σε αυτή τη ζωή είστε αλλεργικoί σε αυτές αλλά πάντα αισθάνεστε ζεστασιά και ευτυχία στην παρουσία τους. Οι πιθανότητες είναι απεριόριστες και το βασικό θέμα σε όλα αυτά είναι η έλλειψη μιας αυθεντικής αιτίας και η μη ευδιάκριτη ανάπτυξη ή ενίσχυση. Βασικά, ένας σχηματισμός (κανονικά ένας αρνητικός) εμφανίστηκε μια μέρα και συνέχισε να υπάρχει χωρίς καμιά βοήθεια
Ντεζαβού
Ντεζαβού είναι η αίσθηση ότι έχεις ξαναζήσει αυτό που ήδη βιώνεις στην τωρινή κατάσταση. Δεν υπάρχει ακλόνητη επεξήγηση για αυτά τα φαινόμενα. Μία από τις θεωρίες που επικρατούν είναι ότι βιώνετε μια εμπειρία που έχετε αγαπήσει μέσω της περασμένης σας ζωής. Σε αυτήν την παρόμοια εμπειρία έχετε ανοιχτεί μέσω των ζωών σας και αγγίξατε τις προηγούμενες εμπειρίες σας. Η δύναμη αυτού είναι ότι μέσω εκπαίδευσης θα είστε ικανοί να πείτε αν η κατάσταση που βιώσατε στο παρελθόν σας έδωσε λύση ή όχι.
Επαναλαμβανόμενα ή προφητικά όνειρα
Τα όνειρα είναι δύο ειδών. Το ένα είναι ότι είναι τελείως ανοησία που ο εγκέφαλός σας πυροδοτεί ξαφνικά ή για την διασκέδασή σας. Το άλλο είναι ότι τα όνειρα είναι βαθύτερες, κρυμμένες πλευρές του μυαλού σας που προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω των μεταφορών και των αισθήσεων. Ο μόνος τρόπος να πούμε αν διαφορετικά μέρη του μυαλού σας επικοινωνούν μαζί σας, είναι το πώς τα αισθάνεστε και αν συμβαίνουν ή όχι.
Ένα όνειρο που μεταφέρει ένα αποδεκτό μήνυμα θα έρθει με μια αίσθηση σύνδεσης. Κατά τη διάρκεια του ονείρου και μετά από αυτό θα νιώσετε σαν ένα μέρος του μυαλού σας ή της ψυχής σας έχει ανοίξει. Αν το όνειρό σας επαναλαμβάνεται και υπάρχει ένα γενικό μοτίβο ή ένα στοιχείο είναι παρόν σε διαφορετικά όνειρα, μπορεί να είναι ξεκάθαρα μια ένδειξη μιας προσπάθειας της περασμένης σας ζωής να σας πει κάτι. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Ένας χαρακτήρας εμφανίζεται, συστήνει τον εαυτό τους ως μια παλιά εκδοχή σας και σας λέει το μήνυμα. Αυτές οι περιπτώσεις είναι σπάνιες. Συνήθως στους ανθρώπους εμφανίζονται σκηνές από τις περασμένες τους ζωές. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο να δείτε αρκετές σκηνές και να σταχυολογήσετε το νόημα και τον σκοπό του μηνύματος. Κάθε φορά που μια προηγούμενη ζωή προσπαθεί να πει στην παρούσα ζωή κάτι, είναι σημαντικό και επείγον.
Αταίριαστες αναμνήσεις
Αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα στοιχεία για την προηγούμενη ζωή για να εντοπίσουμε και εξερευνήσουμε. Μια μέρα θα βρείτε τον εαυτό σας να αναπολεί, θα συνειδητοποιήσετε πως ξέρετε γεγονότα που ποτέ δεν μάθατε, ότι ξέρετε λεπτομέρειες ενός μέρους που ποτέ δεν επισκεφτήκατε. Θα είστε ανίκανοι να εντοπίσετε πώς ξέρετε βέβαια γεγονότα. Καθίστε και συγκεντρωθείτε στο να αφήσετε το μυαλό σας να παρασυρθεί. Ο δρόμος για αυτές τις μνήμες μπορεί να εντοπιστεί σε άμεσες , χωρίς καθοδήγηση μεθόδους. Είναι ένα είδος σχηματισμού που πρέπει να συλλάβετε με την άκρη του ματιού σας. Καθώς αυτή η πληροφορία παρουσιάστηκε χωρίς βιασύνη, σημαίνει ότι δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη για την περασμένη σας ζωή να επικοινωνήσει για κάτι. Γι αυτό νιώστε ελεύθεροι να πάρετε τον χρόνο σας στην αναζήτηση των απαντήσεων.
Μοναδικά εκ γενετής σημάδια

Ανέλαβα μια ιστορία ενός μετενσαρκωμένου νέου που σκοτώθηκε με ένα χτύπημα τσεκουριού στο κεφάλι του. Γεννήθηκε με την γνώση του δολοφόνου του και ένα εκθαμβωτικό εκ γενετής σημάδι όπου ο προηγούμενος σκελετός του είχε κάταγμα. Το σημάδι πέρασε με τον καιρό, αλλά αυτή δεν είναι σαφής ένδειξη του τι μπορεί να συμβεί. Πολλές πνευματικές ομάδες παγκοσμίως πιστεύουν ότι τα εκ γενετής σημάδια είναι η σωματική εκδήλωση των έντονα αρνητικών ενεργειών των περασμένων ζωών. Μερικές φορές φεύγουν και άλλες όχι… (awakengr.com)