Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Τα ροζ σκάνδαλα της επαρχίας των τελευταίων χρόνων…


Άλλα σας τα είπαν σε συζήτηση, άλλα πέρασαν...
ως τίτλοι από το newsfeed σας, άλλα σας διασκέδασαν και με άλλα μείνατε σοκαρισμένοι. Η ελληνική κοινωνία κρύβει αμέτρητα μυστικά και ειδικά...ροζ σκάνδαλα με απιστίες και άλλα κόλπα. 
Συγκεντρώσαμε όσα μας έκαναν εντύπωση από τα τελευταία χρόνια και σας τα παρουσιάσουμε σε ένα top 8!
Μπερδέψαμε τα μπούτια μας
Στα Τρίκαλα ο πεθερός έπιασε στα πράσα σε… ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο σπίτι της, την σύζυγο του γιου του, με τον άντρα της κόρης του, δηλαδή τα μπατζανάκια. Από εκεί και πέρα ήταν αναμενόμενο, να μπήκαν ακαριαία οι διαδικασίες διαζυγίων και από τις δύο μεριές.
Η ερωτευμένη παπαδιά
Μια ερωτοχτυπημένη 35χρονη από την Εύβοια που εγκατέλειψε το σπίτι της για να ζήσει στιγμές πάθους με τον παράνομο δεσμό της, δεν έκανε πίσω παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι ιερέας. Μάλιστα η ακόρεστη παπαδιά πήρε το βιος του παπά πριν τον εγκαταλείψει! Όταν επέστρεψε ο 49χρονος ιερέας και είδε το σπίτι άδειο, δεν πίστευε στα μάτια του...
Γαμπρός και πεθερά=L.F.E
Στην Πάτρα, ο 35χρονος γιος ερωτεύτηκε την 45χρονη πεθερά του και το ειδύλλιο ξεκίνησε! Για κακή τους τύχη όμως... τους «τσάκωσαν» στο κρεβάτι! Η γυναίκα του μαζί με την κόρη του γύρισαν νωρίτερα στο σπίτι και είδαν όσα δεν έπρεπε να δουν! Στο σπίτι εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους και από τις φωνές κατάλαβε όλη η γειτονιά, αυτά που συνέβαιναν.
Ο έμπορος, ο εραστής και οι εκβιασμοί
Έμπορος από την Πάτρα, ο οποίος έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά, δεν έχασε το επιχειρηματικό του δαιμόνιο και αποφάσισε να βγάλει λεφτά από την ιστορία!
Πώς; Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και ξεκίνησε τους εκβιασμούς σε βάρος του εραστή της γυναίκας του!
Παπά μου τι θα πει ο δήμαρχος;
Αυτή η ιστορία δεν είχε αποκαλύψει την τοποθεσία του συμβάντος όμως, ο παπάς και η γυναίκα του δημάρχου πιάστηκαν επ' αυτοφώρω από την παπαδιά!
Το στοίχημα και η καυτή νύχτα
Πάμε και πάλι μέχρι την Πάτρα όπου 20χρονη φοιτήτρια μαζί με τις φίλες της διασκεδάζουν σε μπαράκι. Η διπλανή αγοροπαρέα άρχισε τα κεράσματα ώσπου κάποιος της είπε ότι θα έβαζε στοίχημα 100 ευρώ πως δεν θα... πήγαινε και με τους τρεις συμφοιτητές της μαζί, εκείνη όχι απλώς δέχθηκε αλλά ζήτησε να παραδώσει τα χρήματα προκαταβολικά! Όλα καταγράφηκαν σε βίντεο το οποίο έφτασε σε πολλούς θεατές.
Συλλαμβάνεστε!
Πάμε στη Λάρισα όπου υψηλόβαθμα στελέχη αστυνομικών είχαν νοικιάσει γκαρσονιέρα για να πηγαίνουν εκεί τις ερωμένες τους. Μάλιστα μαθεύτηκε ότι πολλές εξ' αυτών ήταν κι εκείνες αστυνομικίνες και μάλιστα... παντρεμένες με παιδιά.
Ο 17άρης με τις σαραντάρες

17χρονος μαθητής ενέδωσε στις ορέξεις σαραντάρας εργένισσας. Τα πράγματα, όμως, άρχισαν να δυσκολεύουν για τον νεαρό όταν ήρθε και η κολλητή της. Όταν του τελείωσαν οι δυνάμεις...οι γυναίκες έδωσαν βιάγκρα στο άτυχο αγόρι. Ο νεαρός κατέρρευσε μισολιπόθυμος στο πάτωμα! (e-radio.gr)