Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Απλή σύμπτωση ΕΝΑΝΤΙΟΝ Συγχρονικότητας – Αυτά είναι τα σημάδια που δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσετε…


Μερικές φορές συμβαίνουν γεγονότα στη ζωή μας...
για τα οποία η μοναδική εξήγηση που δίνουμε είναι πως πρόκειται για καθαρή σύμπτωση ή μεγάλη τύχη.
Φαινομενικά μικρά γεγονότα τα οποία δείχνουν συμπτωματικά είναι για την ακρίβεια εκδηλώσεις της συγχρονικότητας. Ένα απλό παράδειγμα είναι όταν θες να τηλεφωνήσεις έναν φίλο που έχετε καιρό να τα πείτε και ξαφνικά σε παίρνει αυτός τηλέφωνο ή τον συναντάς στο δρόμο πηγαίνοντας στο περίπτερο. Ενστικτωδώς σκέφτεσαι πως είναι δυνατή μια τέτοια σύμπτωση.
Η συγχρονικότητα συνδέεται με κάποιον τρόπο με το πνευματικό γεγονός κατά το οποίο όλοι είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας και όλοι προερχόμαστε από μία ενιαία πηγή συνείδησης. Στη ζωή πολλές καταστάσεις και γεγονότα δεν είναι απλές συμπτώσεις, αντίθετα προκαλούνται από την βαθύτερη έννοια  της συγχρονικότητας η οποία μέσα από τις εκφάνσεις αυτές θέλει να μας καθοδηγήσει, προειδοποιήσει ή να μας στείλει κάποιο μήνυμα.
Σημάδια συγχρονικότητας που δεν αποτελούν τυχαίες συμπτώσεις και δεν πρέπει να αγνοείτε: 
Δώστε προσοχή όταν…
ü Βλέπετε επανειλημμένα τους ίδιους αριθμούς, Για παράδειγμα κοιτάζοντας το ρολόι η ώρα είναι 11:11, 12:12, 22:22. Αυτό είναι ίσως το πιο καθαρό σύμβολο της συγχρονικότητας, καθώς τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα αριθμών κρύβουν ένα βαθύτερο μήνυμα που προέρχεται από τον πνευματικό κόσμο και αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά.
ü Όταν σου έχει κολλήσει ένα τραγούδι και ξαφνικά το παίζει στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση. Επίσης όταν σκέφτεσαι μία ταινία που έχεις καιρό να δεις και μέσα στις επόμενες ημέρες την παίζει σε κάποιο κανάλι.
ü Όταν έχεις απορίες και θες να πάρεις κάποια απόφαση για ένα σημαντικό θέμα και ξαφνικά όλος ο κόσμος που συναναστρέφεσαι σου δίνει πληροφορίες αλλά και συμβουλές πάνω στο θέμα αυτό χωρίς να του το έχεις ζητήσει. Αυτή είναι καθαρή ένδειξη συγχρονικότητας μέσα από την οποία το σύμπαν σε βοηθάει να πάρεις κάποια απόφαση.
ü Μία ένδειξη που σχετίζεται άμεσα με την προηγούμενη. Όταν συναντάς τυχαία ανθρώπους, ακόμα και αγνώστους και σου δίνουν την καλύτερη δυνατή λύση ή την πιο σωστή συμβουλή πάνω σε ένα πρόβλημα που σε απασχολεί σαν από μηχανής θεοί.
ü Όταν χρειάζεσαι κάποιο αντικείμενο που είναι πολύ σημαντικό για σένα και εμφανίζεται κάποιος που σου το δίνει ή σου το κάνει δώρο την κατάλληλη στιγμή χωρίς να έχεις αναφέρει τίποτα προηγουμένως.

Η έννοια της συγχρονικότητας υπάρχει στην καθημερινότητα όλων μας. Είναι καλό να δίνουμε σημασία όταν αυτή εκδηλώνεται και να μην αγνοούμε τα σημάδια αυτά όταν παρουσιάζονται σε καταστάσεις και γεγονότα της ζωής μας… (mymind.gr)