Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Αν συναντάς συχνά τα παρακάτω ζώα, τότε το σύμπαν προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου…


Όλοι οι οργανισμοί είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας...
σε μία ενιαία  πηγή ανώτερης συνείδησης. Στην ουσία όλοι είμαστε κάτι το ενιαίο  και πηγάζουμε μέσα από αυτήν την ολιστική συνείδηση. Πολλοί την αποκαλούν Θεό, άλλοι αιώνια και Θεία Ευφυΐα κάποιοι απλά σύμπαν.
Το θέμα είναι πως η ενότητα και η σύνδεσή μας αυτή πολλές φορές φέρνει ορισμένα σημάδια στο δρόμο μας τα οποία έχουν σκοπό να μας προειδοποιήσουν, να μας εμψυχώσουν ή και να αποτελέσουν οδηγούς της ζωής μας.
Τις περισσότερες φορές τα σημάδια αυτά παίρνουν τη ζωική μορφή! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως πολλές θρησκείες έχουν ανάγει πολλά ζώα σε ιερά τα οποία αποτέλεσαν  κατευθυντήριο λίθο πολλών πνευματικών και μη ανθρώπων.
Αν συναντάς συχνά και εσύ κάποιο από τα ζώα που ακολουθούν αυτό σημαίνει πως κάποιος πάνω από εσένα θέλει κάτι να σου πει και να σου δώσει ένα μήνυμα. Δες ποια είναι αυτά τα ζώα και τι μήνυμα μεταφέρουν για εσένα.
1.Γεράκι
Το γεράκι έχει ισχυρή όραση και δυνατά φτερά. Αν συναντάς συχνά το γεράκι στο δρόμο σου ίσως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να κοιτάξεις διεξοδικά μια υπόθεση πριν πάρεις μια απόφαση. Επίσης σημαίνει ότι θα πάρεις ένα μάθημα ζωής σύντομα στο άμεσο μέλλον.
2.Αετός
Ο αετός είναι ένα ιδιαίτερα πνευματικό ον. Οι ιθαγενείς ινδιάνοι της Αμερικής σέβονταν αυτό το πτηνό. Αν συναντάς συχνά στο δρόμο σου τον αετό αυτό είναι πολύ καλό. Σημαίνει πως ανεβαίνεις σε ένα ανώτερο επίπεδο συνείδησης και θα αφυπνιστεί  ο τρόπος που αντικρίζεις την πραγματικότητα.
3.Κοράκι
Κάποιο το θεωρούν κακό οιωνό αλλά στην πραγματικότητα όταν συναντάς κοράκι στο δρόμο σου σημαίνει πως πρέπει να αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε βασανίζουν να φύγουν και να επουλώσεις πληγές του αορίστου.
4.Κουκουβάγια 
Η κουκουβάγια είναι το πτηνό της σοφίας. Αν συναντάς συχνά κουκουβάγια στο δρόμο σου τότε αυτό σημαίνει πως πρέπει να δώσεις περισσότερο βαρύτητα στη διαίσθηση και στο ένστικτό σου το οποίο προσπαθεί να σε οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.
5.Αλογάκι της Παναγίτσας 
Το αλογάκι της Παναγίτσας είναι ένα ζωντανό ον το οποίο αν το συναντάς συχνά στη ζωή σου αυτό σημαίνει πως πρέπει να κατανοήσεις τη σημασία της ψυχικής ηρεμίας. Σου υπενθυμίζει πως πρέπει να ηρεμήσεις και να σταματήσεις να αγχώνεσαι για διάφορα θέματα. Άσε τη ζωή να εξελιχθεί και μην δημιουργείς ανύπαρκτες φοβίες που σαμποτάρουν τη ροή της δημιουργίας σου.
6.Σαύρες και σαμιαμίδια 
Αν συναντάς συχνά σαύρες και σαμιαμίδια τότε το σύμπαν θέλει να σου πει να δίνεις περισσότερη σημασία στους στόχους και στα όνειρά σου. Σου δίνει το μήνυμα πως είναι καλό να πιστεύεις περισσότερο στις δυνατότητες του εαυτού σου οι οποίες θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τις φιλοδοξίες σου.
7.Φίδι
Εάν συναντήσεις στο δρόμο σου κάποιο φίδι τότε αυτό σημαίνει πως χρειάζεσαι την ανάγκη πνευματικής υποστήριξης. Είτε επαφή με την θρησκεία που πιστεύεις είτε κάτι που σε βοηθάει γενικότερα να νιώσεις την στήριξη και την εμψύχωση από κάτι ανώτερο από εσένα. Επίσης σημαίνει πως σου λείπει το πάθος από τη ζωή σου σε διάφορους τομείς.
8.Αράχνη
Η αράχνη είναι το ον της δημιουργικότητας. Εάν συναντάς συχνά αράχνες μπροστά σου τότε αυτό σημαίνει πως πρέπει να γίνεις πιο δημιουργικός, εφευρετικός αλλά και πως πρέπει να πιστεύεις περισσότερο στις ιδέες που κατεβάζει η ευφυΐα και η φαντασία σου.
9.Λιβελούλα
Αν συναντάς λιβελούλες συχνά στο μονοπάτι σου τότε αυτό σημαίνει πως δεν είσαι μόνος σου και πως ο φύλακας Άγγελός σου είναι δίπλα σου, σε προστατεύει και σε καθοδηγεί. Επίσης σημαίνει πως είσαι στο σωστό μονοπάτι του πνευματικού προορισμού της ζωής σου.
10.Πασχαλίτσα
Η πασχαλίτσα γενικά θεωρείται καλός οιωνός.Όντως η πασχαλίτσα είναι ένδειξη καλής τύχης και πως όλα πηγαίνουν καλά για τη χάρη σου. Αυτό σημαίνει όμως πως πρέπει να είσαι ευγνώμων για την κατάσταση της ζωής σου και είναι καλό να σταματήσεις να παραπονιέσαι για τις ασήμαντες λεπτομέρειες.
11.Πεταλούδα
Η πεταλούδα είναι το ον της αλλαγής. Αν συναντάς πολύ συχνά πεταλούδες τότε σημαίνει πως πρέπει να αλλάξεις κάποιες συνήθειες του παρελθόντος και ενδεχομένως να αφήσεις παρελθοντικές σκέψεις και συναισθήματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν.
12.Λύκος 
Αν συναντάς συχνά λύκους ή έστω λυκόσκυλα στο δρόμο σου αυτό σημαίνει πως πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία στην οικογένεια σου. Ο λύκος είναι το ον της αγέλης… Σου δίνει το μήνυμα πως η οικογένεια είναι η πιο σημαντική και πως πρέπει να δώσεις βαρύτητα σε αυτήν για να πορευτείς πιο σωστά στη ζωή σου.
13.Αλεπού

Αν βλέπεις αλεπούδες συχνά στο δρόμο σου τότε σημαίνει πως πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις την ζωή. Η πονηρία της αλεπούς έρχεται να σου υπενθυμίσει πως δεν πρέπει να βλέπεις τη ζωή τόσο σοβαρά και πως αν δεις τη χιουμοριστική πλευρά της ζωής ίσως αυτή να αλλάξει προς το καλύτερο… (mymind.gr)