Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Ξέχνα τα GB και καλωσόρισε το νέο Vodafone Pass...


H Vodafone καλωσορίζει το νέο Vodafone Pass και...
αλλάζει τα δεδομένα στο mobile internet. Για πρώτη φορά δίνει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις αγαπημένες τους εφαρμογές για social media, chatting και video και να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα όσα αγαπούν, χωρίς να μετράνε GB. 
Από δω και στο εξής πλέον, οι συνδρομητές συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής, ιδιώτες ή επαγγελματίες, μπορούν να επιλέξουν, ανάμεσα στα πακέτα  Vodafone Pass για social media, video & chatting, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες και να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, όπως Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Viber κ.ά., χωρίς να μετράνε GB. 
Επιπλέον, όσοι συνδρομητές ενεργοποιήσουν τα επιπρόσθετα πακέτα Vodafone Pass μέχρι τις 31 Αυγούστου, εξασφαλίζουν 50% έκπτωση.
Ταυτόχρονα, η Vodafone αλλάζει και τα προγράμματα Red, ενσωματώνοντας τα νέα Vodafone Pass, προσφέροντας έτσι στους συνδρομητές της ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.  

Ο Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Αχιλλέας Κανάρης, δήλωσε: "Ένα από τα βασικά θέματα που απασχολεί τους συνδρομητές είναι η χρήση των δεδομένων από το κινητό τους. Αυτό που θέλουν είναι να μπορούν να επικοινωνούν και να χρησιμοποιούν τις αγαπημένες τους εφαρμογές στο internet, όπου και αν βρίσκονται, ακόμα και αν δεν έχουν πρόσβαση σε wifi, χωρίς να το σκέφτονται. Σε αυτή την ανάγκη, η Vodafone απαντά με ένα καινοτόμο προϊόν που αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά, το Vodafone Pass, και δίνει τη δυνατότητα στον καθένα ξεχωριστά να απολαμβάνει τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, ξέγνοιαστα"… (capital.gr)