Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Μήπως βλέπετε αριθμούς που επαναλαμβάνονται; Να τι σημαίνουν…

Του Jeff Wilson


Συνηθίζετε να βλέπετε επαναλαμβανόμενους αριθμούς; Μπορεί να...
είναι στο ρολόι, στο ραδιόφωνο ή ακόμα και σε πινακίδες στο δρόμο και διευθύνσεις. Αν σας συμβαίνει συχνά, θα μπορούσε να σημαίνει ότι μία μη σωματική οντότητα μιλάει σε εσάς. Όντας μέλος αυτής της τρίτης διάστασης μπορώ μόνο να μαντέψω ποιος ή τι προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Θα μπορούσε να είναι ένας δαίμονας, ένας άγγελος, ένα πνεύμα, ένα φάντασμα ή μια θεότητα. Καθώς οι διαφορετικές πιθανές οντότητες επιχειρούν πάνω ή κάτω από το σχέδιο της ύπαρξης, αναγκάζονται να επικοινωνήσουν μέσω πλάγιων τρόπων.
Οι πνευματικοί ειδικοί κάνουν εικασίες για τα νοήματα πίσω από αυτές τις επαναλήψεις. Όπως άλλες μορφές της μαντείας, αυτή η ερμηνεία θα γίνει πολύ προσωπική. Ενώ αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές θα δώσουν τον γενικό χάρτη, εξαρτάται από εσάς να επισημάνετε τι σημαίνει για εσάς και τη ζωή σας.
Άσσοι
Οι επαναλήψεις αυτού του αριθμού δείχνουν ότι είστε στο σωστό δρόμο για εσάς. Είναι μια επιβεβαίωση θετικής ενέργειας και παραγωγικών αποφάσεων.
Δυάρια
Ο αριθμός δύο σημαίνει ότι ξεπερνάτε κάποιο εμπόδιο. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Μόλις δείτε αυτόν τον αριθμό συγκεντρώστε τη δύναμή σας και διώξτε τους φόβους και τους αρνητικούς ανθρώπους.
Τριάρια
Το τρία είναι ένας πολύ δυνατός αριθμός, ενδεικτικός των δυναμικών στοιχείων. Οι πνευματικοί οδηγοί έχουν κληθεί για να σας βοηθήσουν στις επίπονες προσπάθειές σας. Η συχνή θέαση αυτού του αριθμού είναι μια επιβεβαίωση της προστασίας σας από την αρνητικότητα και την έλλειψη παραγωγικότητας.
Τεσσάρια
Μια βαριά συγκέντρωση από τεσσάρια στη ζωή σας σημαίνει ότι συγκεντρώνετε πολλούς πόρους. Αν βιώνετε οικονομική ή συναισθηματική πίεση, το τέσσερα σημαίνει το τέλος και την κατεύθυνσή σας προς μια ευεργετική για εσάς περίοδο.
Πεντάρια
Τα πεντάρια φανερώνουν ένα τέλος της στασιμότητας ή μιας αρνητικής ρουτίνας. Στη ζωή σας δίνεται ή θα δοθεί μια καθολική ενέργεια που θα σας πάει προς τα μπροστά. Τα περασμένα σχέδια που έχουν αντέξει, θα υποχωρήσουν κάτω από αυτή την παραγωγική πίεση. Εξέχοντα και φανταστικά στοιχεία πρόκειται να μπουν στη ζωή σας.
Εξάρια
Τα εξάρια φυσιολογικά συνδέονται με δαιμονικές δυνάμεις και επιρροές. Αυτό δεν ισχύει πάντα. Τα μαθηματικά είναι μια συμπαντική γλώσσα που χρησιμοποιείται από κάθε ευαίσθητο ον. Το ότι βλέπετε αυτόν τον αριθμό παντού δε σημαίνει ότι θα δαιμονιστείτε ή θα γίνει κάτι τόσο δραματικό. Τα εξάρια είναι μια γενική προειδοποίηση. Σημαίνει ότι σας επηρεάζουν αρνητικές ενέργειες και ότι πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Πάρτε λίγο χρόνο και παρακολουθείστε τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας. Μήπως είναι χαρακτηριστικά σκοτεινές ή μη παραγωγικές; Ξεκινήστε να κάνετε κινήσεις θεραπευτικών αναπνοών για τον εαυτό σας και τους ανθρώπους γύρω σας.
Εφτάρια
Τα εφτάρια είναι ένας οιωνός καλής ενέργειας και δυνατοτήτων. Η πύλη για την εξέλιξη και την συμπόνια είναι κοντά, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ενέργειες και τις διαθέσιμες πηγές.
Οχτάρια
Τα οχτάρια δείχνουν κανονικά ένα κομμάτι σπανιότητας. Υποδεικνύουν μια δυνατή σύνδεση με μια κρυμμένη σφαίρα του σύμπαντος. Αυτή η σφαίρα σχετίζεται με τις σαμανιστικές, θεραπευτικές και κοσμικές δυνάμεις. Σε αυτό το «μέρος» ζουν οι άγγελοι και οι βαθιές αλήθειες γίνονται ξεκάθαρες.
Εννιάρια

Το εννιά είναι ο τελευταίος μονός αριθμός και έτσι στην εμφάνισή του είναι σαν ένα κεφάλαιο να κλείνει και ένα άλλο να ανοίγει. Αναγνωρίστε εκείνη τη δουλειά που δεν χρειάζεστε πια ή εκείνη τη σχέση που έχει γίνει τοξική. Μείνετε στο μοναδικό σας μονοπάτι και περπατήστε με τη γνώση ότι καθώς μια πόρτα κλείνει, μία άλλη ανοίγει. Το εννιά επίσης, ευνοεί την ευκαιρία να μάθετε σημαντικά μαθήματα ειδικά για εσάς… (awakengr)