Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Όταν το ένστικτό σας λέει ότι έχει άλλη!!! Τι ισχύει πραγματικά;


Την απιστία δεν τη διαχειρίζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο...
Άλλοι το καταλαβαίνουν και κάνουν τα στραβά μάτια ενώ για άλλους μπορεί να γίνει κι αιτία χωρισμού.
Αν θέλετε να ανακαλύψετε αν ο σύντροφός σας είναι άπιστος δώστε σημασία στα παρακάτω σημάδια που επισημαίνουν ο ιδιωτικός ερευνητής Ρέιμοντ Μπ. Γκριν και η ψυχολόγος Μερσέλα Μπακούρ σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Today.com 
Είναι πιο προσεκτικός με τις ανάγκες σας από ότι συνήθως
Αυτό μπορεί να οφείλεται στα αισθήματα ενοχής που βιώνει κάποιος, κυρίως όταν είναι η αρχή της αμαρτωλής περιπέτειάς του.
Το ένστικτό σας λέει πως κάτι δεν πάει καλά
Αν αγνοείτε το ένστικτό σας σημαίνει πως δεν θέλετε να δείτε το τι πραγματικά συμβαίνει σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γκριν. Γνωρίζετε τις συνήθειες και τη συμπεριφορά του συντρόφου σας καλύτερα από τον καθένα. Οπότε, αν αλλάξει κάτι μπορεί να είναι ένα σημάδι που θα πρέπει ίσως να προσέξετε περισσότερο.
Καυγαδίζει μαζί σας συνεχώς ακόμη και ασήμαντες αφορμές
Ένας καυγάς θα μπορούσε να αποτελέσει δικαιολογία για να φύγει από το σπίτι ή να το παίξει θυμωμένος και να μην σας πάρει τηλέφωνο.
Toυ αρέσει ξαφνικά ένα νέο είδος μουσικής
Αν άκουγε πάντα ποπ και ξαφνικά τρελαίνεται για τα λάτιν αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι αυτά είναι τα ακούσματα του νέου του έρωτα.
Κλείνει την πόρτα όταν μιλάει στο τηλέφωνο και είστε κοντά
Νιώθει άβολα όταν είστε διαχυτική μαζί του ή του κάνετε μία καλή χειρονομία όπως κάποια έκπληξη ή ένα ωραίο δώρο.
Είναι απόμακρος και κλεισμένος στον εαυτό του
Αυτό δεν είναι απαραίτητα ένδειξη ενοχής αλλά αν συνδυάζεται με άλλα σημάδια θα πρέπει να ανησυχήσετε αν δεν απαντά όταν τον ρωτάτε τι έχει.
Η συμπεριφορά του έχει αλλάξει τόσο που σας το λένε ακόμη και οι φίλες σας
Όλα τα παραπάνω είναι μόνο σημάδια που θα μπορούσαν να αποτελούν ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Καλό θα είναι να μην έχετε εμμονή με το θέμα της απιστίας αλλά να καλλιεργείτε την επικοινωνία ώστε να μην χρειάζεται να γίνετε κατάσκοπος για να μάθετε αν κάτι δεν πάει καλά.

Πηγή: koolnews