Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Ανατροπή στο MEGA…


Θετικό ήταν, όπως δείχνουν τα γεγονότα, το κλίμα...
από την γενική συνέλευση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ για το MEGA καθώς οι μεγαλομέτοχοι της εταιρείας (ΠΗΓΑΣΟΣ - ΔΟΛ) εμφανίστηκαν θετικοί στην είσοδο νέων μετόχων.
Όπως είναι γνωστό, το MEGA έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα (πάνω από 15 εκατ. ευρώ) και οι σημερινοί μέτοχοι έχουν δηλώσει αδυναμία να καλύψουν αυτό το κεφάλαιο. Έτσι ενώ πριν από λίγες ημέρες ο Σταύρος Ψυχάρης φαινόταν αντίθετος στην πρόθεση του Δημήτρη Μάρη να συμμετέχει στη νέα μετοχική σύνθεση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, σήμερα, τόσο ο ΔΟΛ όσο και ο ΠΗΓΑΣΟΣ κατά την διάρκεια των τοποθετήσεών τους στην ΓΣ εκρφράτηκαν θετικά στην είσοδο νέων μετόχων χωρίς να ονομάσουν θετικά ή αρνητικά κάποιους.
Έτσι, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η οποία εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 22,5 εκατομμύρια. 
Το επόμενο βήμα είναι η συνεδρίαση του ΔΣ στην οποία θα αποφασισθεί επίσημα το ποσό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου αλλά και η θέση του διευθύνοντος συμβούλου που παραμένει κενή μετά την παραίτηση του Νίκου Πεφάνη. 

Όπως φαίνεται αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο στο κανάλι της Μεσογείων και να φαίνεται φως στο τούνελ για τους εκατοντάδες εργαζόμενούς του… (newsit)