Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Ο Μπογδάνος κυκλοφορεί με μελαχρινή καλλονή!!!


Ο έρωτας με έρωτα περνάει και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά...
το γάμο express και το χωρισμό του από την Τζίνα Μοσχολιού, έχει βρει το άλλο του μισό στο πλευρό της αγαπημένης του Ελένης Καρβέλα. Η σχέση τους μετρά σχεδόν μισό χρόνο και παρά τη διακριτική στάση που κρατούσαν στις αρχές, τώρα πια δεν κρύβονται. 
Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” και του “Hello!” τους “τσάκωσε” σε πολύ τρυφερές στιγμές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Θεσσαλονίκη και το ζευγάρι έδειχνε να είναι ήρεμο και χαλαρό. Η Έλενα συνόδευσε μάλιστα, τον Κωνσταντίνο στη συμπρωτεύουσα με αφορμή τη συμμετοχή του στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” και ταυτόχρονα, οι δυο τους βρήκαν την ευκαιρία για μερικές βόλτες στην πόλη. 
“Είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα εξάμηνο και περνούν πολύ καλά μαζί. Η Ελένη δεν είναι σταθερή συνεργάτιδα της εκπομπής του, καθώς δεν είναι δημοσιογράφος”, αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον τους στο “ΟΚ!”

Ενώ και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε: “Η Ελένη είναι ένα πολύ γελαστό παιδί και εξαιρετική συντροφιά. Και ωραίο κορίτσι. Είναι αυθεντικό σέξι κορίτσι”… (tlife)