Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

La vita è Bell(a)ucci… το απόλυτο θηλυκό!!!


H Monica Bellucci, το απόλυτο θηλυκό, ποζάρει στο εξώφυλλο της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού Vanity Fair, και πάντα απορούμε πώς βρίσκουμε...

αυτό το καινούργιο «κάτι» να μας εξιτάρει πάνω της.
Η Ιταλίδα ηθοποιός, μίλησε στο περιοδικό σχετικά με το πώς μοιράζει τη νομαδική ζωή της μεταξύ Λονδίνου, Ρώμης και Βραζιλίας, αλλά και για τη σχέση της με τον επίσης σέξι, ηθοποιό σύζυγό της Vincent Cassel.
Η 48χρονη Ιταλίδα καλλονή, άξια εκπρόσωπος του ιταλικού ταμπεραμέντου, με στοιχεία που θυμίζουν Sofia Loren και Anna Magnani είπε χαρακτηριστικά:
«O Vincent κι εγώ είμαστε πολύ ανεξάρτητοι. Ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους, δεν μοιραζόμαστε τα πάντα, και δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Έχει τους φίλους του κι εγώ τους δικούς μου. Ποτέ δεν συμμετέχει στις επιλογές των ρόλων μου, ούτε εγώ στις δικές του. Μεταξύ μας, δεν μιλάμε και πολύ για ταινίες και επαγγελματικά θέματα».
Με τον σύζυγό της, τυπικό Γάλλο bohemian και γιο του διάσημου Γάλλου ηθοποιού Jean-Pierre Cassel, είναι μαζί 18 χρόνια και εξομολογείται ότι:
«θεωρούσα ότι ήταν πολύ δύσκολο να ζήσω με κάποιον, και ποτέ δεν πίστευα ότι ήμουν ικανή να τα καταφέρω. Βέβαια δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνδρα που δεν είναι καλός πατέρας, (σ.σ. έχουν δύο κόρες) και πραγματικά ο Vincent είναι ο τέλειος πατέρας. Όσον αφορά τη νομαδική ζωή της οικογένειάς μου, λειτουργεί μια χαρά γιατί είμαστε καλά οργανωμένοι. Έχουμε ένα σπίτι στο Λονδίνο, Παρίσι, και Ρώμη αντίστοιχα, και τώρα θα βρούμε κι ένα στη Βραζιλία καθώς θα είναι άλλη μια από τις βάσεις μας.» (alithia)