Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Στο Europa League o Αστέρας Τρίπολης και ο Δώνης στον ΠΑΟΚ



Η μη αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΚ προκάλεσε πανηγυρισμούς στην Τρίπολη. Ο Αστέρας αναμένεται να πάρει τη θέση της «Ένωσης» στα Κύπελλα Ευρώπης, καθώς ως πρώτος επιλαχών, αφου τερμάτισε στην έκτη θέση της Σούπερ Λίγκας.
Από την άλλη, ο Δώνης τελικά θα είναι ο τεχνικός, που θα οδηγήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στις επιτυχίες για την επόμενη διετία, που παρουσιάστηκε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα.
Όπως υπογράμμισε, «…ήταν εύκολη απόφαση. Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε με τον πρόεδρο το πλάνο ήταν ξεκάθαρο. Σημαντικό ρόλο έπαιξε για μένα και το ότι ο ΠΑΟΚ πήρε γρήγορα την αδειοδότηση. Υπήρχαν μόνο κάποια οικογενειακά θέματα στο να καταλήξω στην απόφασή μου. Έχω δύο παιδιά που παίζουν στον Παναθηναϊκό και ο ένας θα βγει στο εξωτερικό. Θα πρέπει σαν οικογένεια να ζούμε σε τρία σπίτια»… (blog)
Paulitos

Το τελευταίο δελτίο των «παιδιών» του MEGA


Τα φώτα έσβησαν μετά το αποψινό δελτίο των οχτώ και μαζί με αυτά, τα παιδιά του MEGΑ κατέβασαν τα στυλό και κοίταξαν την πόρτα ΕΞΟΔΟΥ… που ήταν ανοιχτή!


Ανάμεσά τους η Μαρία Καρχιλάκη η δαιμόνια γλυκιά «ανταποκρίτρια» και ο Κώστας Καζακόπουλος, ο αρχισυντάκτης του νυχτερινού δελτίου.
Μετά από 20 χρόνια, είκοσι δύο «MEGAλα» παιδιά, δεν άντεξαν! Δάκρυσαν, έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και με όση ψυχική δύναμη τους είχε μείνει, χαμογέλασαν, ευχήθηκαν καλό κουράγιο σ’ αυτούς που άφησαν πίσω και έφυγαν!
Απόψε ήταν το τελευταίο τους δελτίο, στο MEGAλο  λιμάνι της καριέρας τους… και απόψε έπεσαν οι τίτλοι τέλους.
Paulitos

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο γιατρός κι ο άρρωστος



Κάποτε ένας άρρωστος που τον ρώτησε ο γιατρός πως πέρασε. Του είπε πως ίδρωσε πάρα πολύ. «Καλό αυτό» απάντησε ο γιατρός. Δεύτερη φορά που τον ρώτησε πως είναι,  ο άρρωστος είπε πως είχε σύγκρυο που τον τάραξε. «Κι αυτό καλό» απάντησε ο γιατρός. Την τρίτη φορά όμως που τον ρώτησε πως πάει η αρρώστια του, ο άρρωστος είπε πως είχε διάρροια. «Κι αυτό καλό» ξανάπε ο γιατρός. Και σαν κάποιος συγγενής πήγε να δει τον άρρωστο και τον ρώτησε πως είναι, απάντησε: «από τα πολλά καλά με χάνεις».
Ο μύθος μας λέει πως πολλές φορές οι ξένοι με τη γνώμη τους, μας θεωρούν ευτυχισμένος για τα πράγματα που μας στεναχωρούν.

«Αισώπου Μύθοι»

Ο Τσίπρας «μπλοφάρει» και… σκοράρει



Τον ύπνο τους έχουν χάσει όσοι βλέπουν να σβήνει η γη κάτω από τα πόδια τους, νε τις μελετημένες κινήσεις που κάνει ο Τσιπράκος, μετά και την επίσκεψη του στο Βερολίνο.
Ο «μικρός» μπλοφάρει σε πολλά πράγματα, ρίχνει δολώματα στους «καρχαρίες» της πολιτικής, σιωπά στους «βαρόνους» της ύπουλης συναλλαγής και έχοντας απέναντι του έναν «άτολμο» Σαμαρά, είναι έτοιμος να σκοράρει, με τον Έλληνα να έχει αρχίσει να τον εμπιστεύεται πιο πολύ.
Δέκα κιλά έχει χάσει μέχρι τώρα η Μέρκελ και μετά τις εκλογές, προβλέπεται να μείνει κόκκαλο, καθώς θα τον βλέπει πιο συχνά.

Ο περίεργος

Αλλάζει χέρια ο “Sentra Fm”!



Πάρε τη δουλειά μου, πάρε της ακροαματικότητα μου και δως μου τα λεφτά μου, φαίνεται να λένε στον Πήγασο, αφού ήδη έχουν προχωρήσει στη μετατροπή του αθλητικού ραδιοφώνου, σε μουσικό.
Υπάρχει λέει, σύμφωνα με το ΠΑΡΟΝ, μια σκέψη για να το αναλάβει ο Νίκος Μαστοράκης!
Ε ναι θα μου πεις, σωστή κίνηση! Τόπο στα νιάτα…

Ο ρουφιάνος

Πίτσες και σουβλάκια με... ναρκωτικά, κατ' οίκον!



Σπείρα έκανε παράδοση κατ' οίκον με delivery πίτσες και σουβλάκια όχι όμως απλά... αλλά με ναρκωτικά.
Η επιχείρηση πίτσα - σουβλάκι - χασίς δεν κράτησε πολύ αφού η Δίωξη πέρασε χειροπέδες στους δράστες. Η σπείρα δρούσε στις περιοχές του Παγκρατίου και του Βύρωνα.
Εντυπωσιακές ήταν όμως οι συνομιλίες – παραγγελίες των μελών της σπείρας με τους πελάτες.
«Πίτσα με διπλό μπέικον», «τυλιχτό με γύρο και μαρούλι» ήταν κάποιες συνθηματικές φράσεις που χρησιμοποιούσαν, για να παραγγείλουν το «σπέσιαλ» γεύμα τους.
Συνολικά, οι αρχές συνέλαβαν δύο Αλβανούς και δύο Έλληνες, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, η οποία φέρεται από την ασφάλεια, ως η εγκέφαλος της σπείρα…(blog)

Paulitos


Η «Λεωφόρος» κατεδαφίζεται!!!


Έκδοση άδειας κατεδάφισης για το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου αναμένεται να εκδοθεί, χωρίς όμως να συνδέεται με την άδεια οικοδόμησης ή λειτουργίας του Βοτανικού.


 Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να βρεθεί σε αδιέξοδο σε ό, τι αφορά το θέμα της διπλής ανάπλασης, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας LiveSport, ολοκληρώθηκε το κείμενο του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος που θα αποσταλεί από το ΥΠΕΚΑ στο ΣτΕ για την τελική του έγκριση.
Στο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος προβλέπεται να εκδοθεί άδεια κατεδάφισης του γηπέδου της Λεωφόρου, χωρίς όμως αυτό να συνδέεται παράλληλα με την άδεια οικοδόμησης ή την άδεια λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Βοτανικού.

Το κείμενο στάλθηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πλέον έχουν περιθώριο μέχρι το τέλος της εβδομάδας να το επιστρέψουν υποβάλλοντας τις τυχόν παρατηρήσεις και ενστάσεις τους.
Αναμένεται να δούμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού και, κυρίως, του Ερασιτέχνη, αμφίβολο όμως είναι εάν το ΥΠΕΚΑ θα τη λάβει τελικά υπόψη… (Zougla)

Paulitos

«Γραβάτας εγκώμιον», με την υπογραφή, Πάγκαλου


Με άρθρο του στα ΝΕΑ, ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλάει αυτή τη φορά για… λαιμοδέτες!


 «Γραβάτας εγκώμιον» είναι ο τίτλος του άρθρου του Θόδωρου Πάγκαλου, όπου ο πρώην αντιπρόεδρος κάνει μια αναδρομική αφήγηση στην εμφάνιση του συγκεκριμένου αξεσουάρ στον άντρα, πριν καταλήξει στον σημερινό ενδυματολογικό ξεπεσμό του Κοινοβουλίου μας.
«Όλοι χωρίς εξαίρεση άρρενες εκπρόσωποι κομμάτων, σε όλα χωρίς εξαίρεση, είναι ξεκούμπωτοι και καμία γραβάτα δεν καλύπτει τους χυδαίους, μαλλιαρούς, ιδρωμένους, με σπυράκια, εν πάση περιπτώσει κάθε είδους σβέρκους και λαιμούς τους» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Πάγκαλος.
Και ο ΣΥΡΙΖΑ που κολλάει; Μην βιάζεστε, γιατί αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ότι, ως δάσκαλος στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού, είχε μία γραβάτα για κάθε ανάγκη. Ως δικηγόρος έκανε πέντε τις γραβάτες του και ως βουλευτής αποφάσισε να φοράει στο ναό της Δημοκρατίας πάντα το λαιμοδέτη του, τον οποίο είχε διπλωμένο στην τσέπη δια παν ενδεχόμενο.

«Σιγά-σιγά, τα τελευταία χρόνια, ξεκινώντας από τον Συνασπισμό, διάφοροι εμφανίζονταν χωρίς γραβάτα, ελάχιστοι και χωρίς σακάκι. Δεν φοβόνταν κανέναν…» σημειώνει ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Να πούμε στον κύριο Πάγκαλο ότι ένας εκ των πρώτων που «αποβλήθηκε» από την αίθουσα λόγω εμφάνισης ήταν ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος, μια μέρα που έσκαγε ο τζίτζικας, εμφανίστηκε στη βουλή με κοντομάνικο πουκαμισάκι.
Ο πρόεδρος στην έδρα δεν του έκανε μόνο παρατήρηση, αλλά τον έστειλε έξω για να πάει να αλλάξει, όπως και έγινε.
Άντε τώρα να ’λεγε στον Περικλή Κοροβέση (βουλευτής τότε του ΣΥΡΙΖΑ) ο πρόεδρος της Βουλής να πάει να αλλάξει σανδάλι. Ποιος μονοσάνδαλος Ιάσωνας… ξυπόλητος Κοροβέσης θα είχε επανέλθει…(Zougla)

…όταν λέμε ότι έχει ξεφύγει ο τύπος, το εννοούμε!!!
Paulitos

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο λύκος και το άλογο


Μια φορά ένας λύκος κάνοντας περίπατο σ’ ένα χωράφι, αντάμωσε κριθάρι και σαν δεν ήταν τροφή του τ’ άφησε κι έφυγε. Βρήκε ύστερα ένα άλογο και το έφερε στο χωράφι λέγοντάς του πως φύλαξε το κριθάρι για εκείνο, χωρίς αυτός να το φάει, γιατί χαιρόταν ν’ ακούει τον κρότο που κάνουν τα δόντια του σαν τρώει το κριθάρι. Και το άλογο απάντησε και είπε: «Αν αγαπητέ μου, μπορούσαν οι λύκοι να φάνε κριθάρι, ποτέ δεν θα προτιμούσες τ’ αυτιά σου από την κοιλιά σου».


Ο μύθος θέλει να μας πει πως όσοι από τη φύση τους είναι κακοί άνθρωποι κι αν ακόμα καμώνονται τον πονόψυχο, δεν τους πιστεύει κανένας.

«Αισώπου Μύθοι»

Της κωλοτούμπας… τα κουφέτα!


Αυτοί είναι οι πολιτικοί που αγωνίζονται για το καλό μας, για το καλό της πατρίδας. Φανατικοί υποστηρικτές της κωλοτούμπας και της προσωπικής τους τακτοποίησης.
Ρόμπες έχουν γίνει, λόγια βουλευτή είναι αυτά, με τις εσωτερικές αλλαγές που κάθε λίγο και λιγάκι κάνουν, ρόμπες ξεκούμπωτες με όλα αυτά που πράττουν, τους όρκους που δίνουν το πρωί και τους παίρνουν πίσω το βράδυ.
Ξαφνικά όλοι αγάπησαν την Ελλάδα και φαγώθηκαν να εξαφανίσουν τον «εχθρό» της χώρας, που ακούει στο όνομα Τσίπρας. Αυτός φταίει για όλα, αυτός είναι ο κακός λύκος, ενώ αυτοί είναι τα «γουρουνάκια»!
Ξέχασαν το άδειασμα του Σαμαρά στην ΝΔ τότε, ξέχασαν τους όρκους του Άδωνι, λησμόνησαν το «ποτέ» της Ντόρας και πιο πολύ, δεν θυμούνται καν ότι όταν τους τα έλεγε ο Καραμανλής, ήταν για όλους ο «Μπούλης», ο μπουχέσας!
Και τώρα, όλοι «πρέπει να σώσουμε τη χώρα». Από το τι, δε μας λένε. Δεν μας λένε όμως και το πώς; Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη βγει ο Τσίπρας και ο Καμμένος. Αυτοί που τους χαλάνε τη συνταγή, αυτοί που δεν λένε υπογράφω την καταδίκη μου… και παλεύω με ότι όπλα έχω.
Ενώ οι προοδευτικοί, πάνε να συνεχίσουν τις λαμογιές του Άκη, τη διάλυση του συστήματος Υγείας από το Λοβέρδο, το ξεπούλημα της χώρας από το Γιωργάκη και τον Παπακωνσταντίνου. Τα κουφέτα της… κωλοτούμπας.
Του εγώ ποτέ, οι άλλοι φταίνε, η επάρατος δεξιά, η ξενόφερτη Αριστερά, τα Στρουμφάκια και η Μάγια η Μέλισσα!
Είναι αυτοί που δε σου λένε ότι εκτελούν εντολές, ότι έχουν ορκιστεί, γιατί πιστεύουν στο Θεό και αγαπάνε τον πλησίον τους, που ποτέ δεν σε κοιτάζουν στα μάτια, απλά σε προσπερνούν.
Αυτοί που αν γίνει αυτό που εύχονται, θα δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί και 300 ευρώ, δεν θα έχουμε δικαίωμα να φυτέψουμε ούτε μια ντομάτα στο μπαλκόνι μας, δεν θα μπορούμε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες, γιατί αυτό θα ενοχλεί τ’ αφεντικά τους!
Υ.Γ. «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά», για όσους το έχουν ξεχάσει ή δεν το έχουν ακούσει ποτέ.
(αναδημοσίευση από το ilialive)
Παύλος Ανδριάς

«Τσιπρο… μάνια»!



Η νέα μόδα της εποχής που σπάει «ταμεία», μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και άντε τώρα να τη συνηθίσεις!
Ξεχάστε τα σιτεμένα και γερασμένα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και δεχθείτε τα «νέα φρούτα».
Κάτι σαν big Brother πάει να γίνει λοιπόν η βουλή με τα τόσα νεούλια που το κάθε κόμμα βάζει μπροστά για να κερδίσει ψήφους.
Έτσι, με τον sexy Alexis, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ρίχνουν στη μάχη τους νέους, ηλικιακά πάντα, βουλευτές και βουλευτίνες, για να κερδίσουν καμία έδρα.
Κοίτα να δεις που στις επόμενες εκλογές θα έχουμε κόντρα ανάμεσα σε Τζούλια και Ντούβλη!

Ο περίεργος

Τέλος στην προπαγάνδα των ειδήσεων...



Αυτή είναι η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ όταν θα πάρει την εξουσία, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του συνεργάτη του «ΤΣΙ ΓΚΕΒΑΡΑ» Νίκος Παππάς, περί διαπλοκής του ΕΘΝΟΥΣ και της δεοντολογίας του MEGA.
Θα τα κλείσει τα ιδιωτικά κανάλια που σκορπούν τρόμο και παραμυθιάζουν τον κόσμο με δήθεν δημοσκοπήσεις, αφού δεν λειτουργούν προς όφελος του κράτους, από τη στιγμή που η συχνότητα, είναι περιουσία του.

Ο ρουφιάνος 

Γκρεμίζουν … το Badminton στο Γουδί



Σε τροχιά κατεδάφισης μπαίνουν οι εγκαταστάσεις του «Badminton» στην περιοχή Γουδί που χρησιμοποιήθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες για διάφορα αθλήματα και τα τελευταία χρόνια έχουν παραχωρηθεί σε ιδιώτες και αξιοποιούνται για πολιτιστικές εκδηλώσεις (μουσικές, θεατρικές, συνέδρια κ.λπ.).
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Έθνος”, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, κάνοντας δεκτή σχετική αίτηση πολιτιστικού σωματείου και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, ακύρωσε την οικοδομική άδεια που εκδόθηκε το 2006 (και την αναθεώρησή της το 2007) που επέτρεψε να μετατραπούν οι προσωρινές (λυόμενες) εγκαταστάσεις σε μόνιμες, ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν άλλου είδους μεταολυμπιακές χρήσεις! Έτσι το κτίριο θεωρείται πλέον αυθαίρετο και κατεδαφιστέο, ενώ είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν οικονομικές αξιώσεις αποζημίωσης από την εταιρεία που το εκμεταλλεύεται, με βάση σύμβαση 20ετούς παραχώρησης από την εταιρεία «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ»… (parapolitika)

Paulitos

Σκοτώνουν τους καρκινοπαθείς!!!


Σε τραγική κατάσταση είναι πλέον οι Έλληνες καρκινοπαθείς καθώς είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν τα πανάκριβα φάρμακα από την τσέπη τους και να περιμένουν σε αναμονή 5 και 6 μήνες για να κάνουν ακτινοθεραπείες, ενώ όταν βρίσκουν μηχάνημα, αυτό μπορεί να αποδειχθεί ακόμη και επικίνδυνο για τη ζωή τους λόγω παλαιότητας!
Ένα καθημερινό Γολγοθά ζουν τους τελευταίους μήνες οι ασθενείς με καρκίνο καθώς η έλλειψη ρευστότητας που επικρατεί στη χώρα, η κακή οργάνωση αλλά και η εγκατάλειψη του ΕΟΠΥΥ, τους οδηγεί σε καθυστέρηση των θεραπειών τους με κίνδυνο να υποτροπιάσουν, και τελικώς να κινδυνέψουν… (newsit)

Paulitos

Ντινόπουλος – Κανέλλη: ο "ξετσίπωτος" και η "τηλεκομμουνίστρια"


Μεγάλη ένταση με απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη! Ο διάλογος μεταξύ του Αργύρη Ντινόπουλου και της Λιάνας Κανέλλη δεν άργησε να μετατραπεί σε άγριο καβγά με εκφράσεις που δεν ακούμε κάθε μέρα στην τηλεόραση.

Όλα άρχισαν όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος πήρε τον λόγο: "Ποιον ηγέτη τους δεν χαρακτήρισαν χαφιέ; Αυτή είναι η αριστερά που είδατε, η Κανέλλη με τον ο Βαρεμένο! Μια αριστερά παρακμιακή! Όλους τους ηγέτες σας χαφιέδες τους βγάλατε στο τέλος!", είπε σε έντονο ύφος ο βουλευτής της ΝΔ.
Η απάντηση από την Λιάνα Κανέλλη ήταν άμεση και σκληρή: "Η αριστερά είχε την τσίπα που δεν έχεις! Γιατί αυτή τη στιγμή είσαι ξετσίπωτος»!
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σηκώσει περισσότερο τους τόνους ο Αργύρης Ντινόπουλος: "Πες μου έναν ηγέτη που δεν τον στείλατε στις εξορίες και μετά τον κατηγορήσατε. Τώρα θα σώσετε εσείς την πατρίδα; Τώρα δεν λες τίποτα Λιάνα, μόκο τώρα! Μόκο! Μην το παίζεις τηλεκομμουνίστρια! Τσακώνεστε στις πλάτες του ελληνικού λαού και τον παραμυθιάζεται πως θα λύσετε τα προβλήματα"!
Τότε ήταν που η βουλευτής του ΚΚΕ χρησιμοποίησε ακόμα πιο σκληρούς χαρακτηρισμούς: "Σιγά ρε μάγκα! Σιγά ρε μάγκα! Σα χρυσό αυγό ακούγεσαι. Χρυσούλι αυγουλάκι. Απόγονος δοσιλόγων! Απόγονος μαυραγορίτη είσαι"!


Paulitos

Λουκέτο σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας!


Το ένα μετά το άλλο κλείνουν ξενοδοχεία της Αθήνας. Ένα από τα μεγάλα ξενοδοχεία της Αθήνας το Athens Imperial βάζει λουκέτο.
Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο ο πίνακας με τα ξενοδοχεία που βάζουν λουκέτο στο κέντρο της Αθήνας. Το ξενοδοχειακό δυναμικό της πόλης χάνει και το Athens Imperial που βρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της μισθώτριας εταιρίας, Ελληνική Τουριστική ΑΞΤΕ, ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη, ανακοίνωσε τη διακοπή της λειτουργίας του.
Τον Δεκέμβριο του 2010 έκλεισαν στο κέντρο της Αθήνα τα ξενοδοχεία Εσπέρια και Κάνιγγος 21 ενώ δύο ξενοδοχεία της αλυσίδας “Classical” του ομίλου Δασκαλαντωνάκη έβαλαν λουκέτο τον Ιανουάριο του 2011. Τα ξενοδοχεία  «Αcropol», δυναμικότητας 167 δωματίων, και το «Fashion Ηouse Ηotel», δυναμικότητας 115 δωματίων.
Η Αθήνα παραδόθηκε άνευ όρων στην εγκληματικότητα. Οι τουρίστες φοβισμένοι εγκαταλείπουν τα ξενοδοχεία του ιστορικού κέντρου, τα οποία με τη σειρά τους βάζουν λουκέτα… (newsit)
Paulitos

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο άσωτος νέος και το χελιδόνι



Κάποτε ένας άσωτο νέος έφαγε όλη την περιουσία του πατέρα του. Σαν είδε πως ήρθε πρώιμα το πρώτο χελιδόνι, άρπαξε το πανωφόρι του, το μόνο που είχε και νομίζοντας πως δεν το χρειάζεται πήγε και το πούλησε. Η κακοκαιρία όμως ξαναγύρισε γρήγορα και το κρύο ήταν ανυπόφορο. Και κάποια στιγμή που ο νέος τριγύριζε εδώ κι εκεί, κι είδε το χελιδόνι του είπε; «Αχ, δύστυχο! Εσύ και τον εαυτό σου και μένα κατάστρεψες».
Ο μύθος θέλει να μας διδάξει πω ο, τι γίνεται πριν τον καιρό του είναι επικίνδυνο.

«Αισώπου Μύθοι»

Πάτρα: Σήκωσαν το λάβαρο της επανάστασης…



Τότε σηκώθηκε στα Καλάβρυτα, τώρα σηκώθηκε στις Ιτέες της Πάτρας. Εκεί που ο Γιωργάκης λέει είναι ο δικός του τόπος, η ιδιαίτερη πατρίδα του παππού του.
Εκεί λοιπόν που ο κόσμος μετά τον άδικο θάνατο του 30χρονου Θανάση Λαγανά από τρεις Αφγανούς, πήρε τα όπλα και βγήκε στους δρόμους.
Κανείς δεν παρουσίασε την πραγματική εικόνα της κατάστασης, ουδείς λέει το τι γίνεται στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.
Ο τρόμος έχει σκεπάσει τον ουρανό της πόλης, την ίδια ώρα που οι δρόμοι έχουν γεμίσει με μίσος και με την πολιτεία να αδιαφορεί και να αφήνει τον κόσμο της Πελοποννήσου, απροστάτευτο!
Όπως λένε όμως αρκετοί, δεν αργεί η ώρα που το αίμα θα πλημυρίσει τους δρόμους… καθώς υπάρχει ο φόβος της αντίποινας, από αυτούς.

Ο ρουφιάνος 

«Κομπλεξολογία» ξανά!



Στον κόσμο τους ζουν Μάνος και Τζήμερος, καθώς πιστεύουν ότι με την ένωση των κομμάτων τους, θα μπουν στη Βουλή.
Απευθύνονται λέει σε όσους θέλουν μεταρρυθμίσεις και ριζικές αλλαγές, λες και όλοι οι άλλοι επιθυμούν στάχτη και μπούλμπερη!
Ρε τι κόμπλεξ έχει ο κόσμος μ’ αυτή την καρέκλα της εξουσίας και τους τίτλους «ηγεσίας» με μηδέν ώρες εργασίας και άφθονα 24ωρα σε τηλεοπτικά πάνελ…
Και αλήθεια, αφού δηλώνει εισόδημα 24.198 ευρώ, που το βρήκε τόσο χρήμα για να κάνει μια τόσο οργανωμένη και επιτυχημένη καμπάνια, ο κύριος Τζήμερος, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι για να προβληθείς χρειάζεται «τεράστιο» πακέτο!
Έχει κάποιο «κρυφό χορηγό» που έντεχνα μας τον κρύβει, ή μήπως αυτό είναι το νέο μοντέλο φιλελευθερισμού, με ξένες πλάτες;

Ο περίεργος

Οι 12 συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και οι εκπρόσωποι τους…


1. ΤΣΙΡΙΖΑ: Στρατούλης!
2. ΣΦΥΡΙΖΑ (κλέφτικα!): Αλαβάνος (...σε διάσταση!)
3. ΤΑΓΥΡΙΖΑ: Παπαδημούλης
4. ΤΡΙΓΥΡΙΖΑ (είδα φως και μπήκα!): Σακοράφα
5. ΜΥΡΙΖΑ (την εξουσία): Τσίπρας
6. ΡΙΣΚΑΡΙΖΑ (με τους Τούρκους!): Μπαλάφας
7. ΠΙΣΩΓΥΡΙΖΑ: Λαφαζάνης
8. ΞΥΡΙΖΑ: Τατσόπουλος
9. ΤΡΙΛΙΖΑ (με τα οικονομικά!): Σταθάκης
10. ΑΣΠΡΙΖΑ (παράνομοι μετανάστες): Κουράκης
11. ΧΑΡΙΖΑ (καταθέσεις): Γλέζος
12. ΔΙΟΡΙΖΑ (κατά χιλιάδες, στο Δημόσιο...): Βούτσης


- UPDATE κατόπιν προτάσεων -
13. ΤΡΟΛΑΡΙΖΑ: Δούρου
14. ΑΣΦΑΛΙΖΑ (όποιον να'ναι): Μητρόπουλος
Πηγή: phorum.gr

Οι 12 συνιστώσες της ΝΔ... έχουν ταυτότητα!!!



Πηγή: ethnosnews.com

"Σημιτικοί" φτιάχνουν κόμμα με Παπαδήμο αρχηγό!



Και όμως, μετά τις εκλογές, θα έρθει το κόμμα των εκσυγχρονιστών! 
Με... άρωμα Σημίτη, το νέο κόμμα θα έχει - όπως όλα δείχνουν - αρχηγό τον Λουκά Παπαδήμο, καθώς τα ραντεβού του με τον πρώην πρωθυπουργό έχουν αυξηθεί.
Κοντά στο νέο... κόμμα, στελέχη που παραδοσιακά βρίσκονται στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού (Στουρνάρας, Χριστοδουλάκης κ.α.) αλλά και στελέχη που ποτέ δεν έβγαλαν από πάνω την "εκσυχγρονιστική" τους ταμπέλα (π.χ. Φλωρίδης).
Θα υπάρχουν όμως και στελέχη που σήμερα πρωτγωνιστούν σε αρκετά κόμματα... (parapolitika)

Paulitos


Οι «κολλητοί» του Άκη Τσοχατζόπουλου … «ομάδα κρούσης» του Αλέξη Τσίπρα


Τις τελευταίες ημέρες έχει «ανοίξει» η συζήτηση για τα ημερολόγια του Άκη Τσοχατζόπουλου. Σύμφωνα με αυτά, αρκετοί τον «πρόδωσαν», όπως γράφεται, ωστόσο βρήκαν πολιτική στέγη και σήμερα αποτελούν «ομάδα κρούσης» ενάντια στο Μνημόνιο.


Αναφερόμαστε φυσικά στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη εκείνα που, έχοντας πάνω τους την «ταμπέλα» του Άκη, προσχώρησαν στο κόμμα με τις ευλογίες του Αλέξη Τσίπρα και εδώ και μερικές εβδομάδες κινούνται έντονα στο παρασκήνιο…
Ειδικότερα, πρώτος και… καλύτερος είναι ο Αντώνης Κοτσακάς, πρώην υφυπουργός Εργασίας και υπουργός Αιγαίου, στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Έχει αναλάβει την οργανωτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν μπήκε την τελευταία στιγμή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, διότι έσκασε το σκάνδαλο με τον πρώην υπουργό.
Κατά… πόδας ακολουθεί ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιώργος Ραυτόπουλος,γνωστός επίσης για τις φιλικές σχέσεις που είχε με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Από πολύ κοντά και ο Ευάγγελος Χωραφάς, πολύ στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού. Η θέση του είναι να συμβουλεύει τον Αλέξη Τσίπρα σε θέματα οργάνωσης…
Υπάρχουν βέβαια και άλλοι… μυστικοσύμβουλοι, που έχουν έντονα το «άρωμα» του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα ορισμένοι ήταν «κολλητοί» κάποια περίοδο με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος θεωρείται ο «απόλυτος» σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα σε θέματα οικονομικής πολιτικής. Για όσους δεν τον θυμούνται, βρέθηκε κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου, έγινε μυστικοσύμβουλός του στο υπουργείο Εξωτερικών, πρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ, μέχρι που… αποχώρησε.
Με «άρωμα» ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος μάλιστα επανεξελέγη στις 6 του Μάη. Θυμίζουμε πως μαζί με τον Νίκο Κοτζιά είχε δημιουργήσει την Ενωτική Κίνηση.
Η… ομάδα αναμένεται να «ολοκληρωθεί» με τη Λούκα Κατσέλη, η οποία, πλέον, από την Τετάρτη «φλερτάρει» με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να απορροφηθεί μαζί με το κόμμα της ενόψει των εκλογών… (polispress)

Paulitos

Η «άλλη πλευρά» της Ελευθερίας Ελευθερίου!!!



Κάπου, κάπως, κάποτε, το όνομά της πρέπει να το έχεις ακούσει. Είτε από τη συμμετοχή της στο X Factor, είτε επειδή στη συνέχεια εμφανίστηκε στο S-Club μαζί με τον Σάκη Ρουβά, είτε από τη φετινή σεζόν, που τραγουδούσε στο Fantasia δίπλα στον Νίκο Βέρτη.
Η Ελευθερία Ελευθερίου, εκτός από φωνή διαθέτει και κορμί. Συνδυασμός που σκοτώνει. Έχει γεννηθεί στις 12 / 05 / 1989 στο Παραλίμνι Κύπρου και είναι Ταύρος στο ζώδιο. Συνήθιζε να ασχολείται με ζωγραφική, στίβο και χορό, αλλά την κέρδισε το τραγούδι. Από μικρή ήθελε να σπουδάσει μουσική. Κάνει μαθήματα μουσικής σε ωδείο από 9 ετών. Από πολύ μικρή ξεκίνησε μαθήματα στο πιάνο, στη θεωρία, στην αρμονία και στην ιστορία της μουσικής. Έκανε 1 χρόνο μαθήματα φωνητικής σε ηλικία 15 ετών.
Σπουδάζει Music and Performance στο University of Surrey. Στόχος είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να εκμεταλλευτεί τυχόν ευκαιρίες στον χώρο του τραγουδιού. Ξεκίνησε ως τραγουδίστρια σε μπάντα. Από τα 16 της μέχρι σήμερα είναι σολίστας της λαϊκής ορχήστρας ΡΙΚ. Τραγουδά solo επαγγελματικά σε μουσικές σκηνές της Κύπρου από τα 18 της. Παράλληλα με τις σπουδές της στο Λονδίνο, εργάστηκε για 1 χρόνο σε ελληνικό μαγαζί ως τραγουδίστρια… (parapolitika)

Paulitos

Οι γιαγιάδες της Ρωσίας, στα νιάτα τους!



Σε πολλούς άρεσαν αλλά και σε πολλούς άλλους δεν άρεσαν... Πριν το διαγωνισμό πάντως ήταν ένα από τα φαβορί και το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή της Ρωσίας να συμμετέχει με τις χαριτωμένες γιαγιάδες, ή πιο σωστά, Buranovskiye Babushki. 


Ποιες είναι όμως οι χαριτωμένες γιαγιάδες που έκλεψαν καρδιές στο Μπακού; H μεγαλύτερη είναι 76 χρονών και είναι η Natalia Pugachova και η μικρότερη είναι 43! ετών και είναι η Olga Tuktaryova. Η ιστορία του παραδοσιακού συγκροτήματος, ξεκινάει από πολύ παλιά. Οι γιαγιάδες όμως έγιναν γνωστές το 2008 όταν τις ανακάλυψε ένας τοπικός τηλεοπτικός σταθμός σε μια παραδοσιακή γιορτή στην πόλη Βuranovo από την οποία κατάγονται.

Mετά ήλθε η επιτυχία. Το συγκρότημα γράφει δικά του τραγούδια και είναι δημοφιλές στη Ρωσία. Πλέον είναι και στην Ευρώπη αφού κατάφεραν να ανέβουν στην δεύτερη θέση του διαγωνισμού. Να σημειώσουμε ότι οι Buranovskiye Babushki δεν αποτελούνται μόνο από τις έξι κυρίες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, αλλά από πολλές...γιαγιάδες!


Πάντως από το πρωί κάνει το γύρο του διαδικτύου η εξής φωτογραφία: 


Όπως κατάλαβες αριστερά είναι η Μαdonna και δεξιά μια από τις γιαγιάδες η οποία είναι μέλος του συγκροτήματος αλλά δεν ανέβηκε στη σκηνή του Crystal Hall.  H φωτογραφία τα λέει όλα και είναι πολύ πετυχημένη!

Paulitos

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Μαινάδα



Μαινάδες ονομάζονταν στην αρχαιότητα οι γυναίκες που αποτελούσαν τη συνοδεία του θεού Διόνυσου και διακατέχονταν από ιερό οίστρο, μυστική τρέλα, την οποία είχε εμφυσήσει ο θεός. Εικονίζονταν να χορεύουν με μακριά φορέματα σε φρενήρεις ρυθμούς, κουνώντας το θύρσο, ένα είδος ραβδιού που έφερε στην κορυφή του μια κουκουνάρα. Στο αποκορύφωμα του οργιστικού χορού, καθώς λέγεται, μέσα σε πάταγο απο κύμβαλα και αυλούς, οι μαινάδες έφταναν σε σημείο να σπαράζουν μικρά ζώα, συνήθως ελάφια.
Από τις περιγραφές αυτές, ο λαός μας ορμώμενος, ονομάζει «Μαινάδα» τη γυναίκα που βρίσκεται σε κατάσταση έξαλλης μανίας.

Η  μουσίτσα

«Λογοκρισία»… στο ΚΚΕ



Σαν το διάβολο το λιβάνι αποφεύγει το FECEBOOK το ΚΚΕ, λες και φοβάται κάτι!
Σύμφωνα με τον «ΕΠΕΝΔΥΤΗ» το ΚΚΕ καταγγέλλει όσους κομουνιστές διατηρούν σελίδες χρησιμοποιώντας το ονομά του!
Αμέ, τι νομίσατε δηλαδή, ότι ο καθένας μπορεί να το παίζει επαναστάτης δίχως την άδεια της «δασκάλας»;
Για να δείτε δηλαδή και τι σημαίνει ελευθερία έκφρασης στη δομημένη αριστερά…

Ο ρουφιάνος

Το ελαφόπουλο και το ελάφι



Μια φορά ένα ελαφόπουλο είπε στον πατέρα του: «Πατέρα εσύ είσαι και πιο μεγαλόσωμος και πιο γρήγορος από τα σκυλιά. Έχεις επίσης και μεγάλα κέρατα για να αμύνεσαι. Γιατί λοιπόν φοβάσαι τόσο πολύ τους  σκύλους;» 
Γέλασε ο πατέρας του και του απάντησε; «Παιδί μου, είναι αλήθεια αυτό που λες. Ένα όμως ξέρω: μόλις ακούσω γάβγισμα σκύλου κάτι μ’ αναγκάζει να το βάζω στα πόδια».
Ο μύθος μας λέει πως οι δειλοί από τη φύση τους άνθρωποι, δεν μπορούν ποτέ ν΄ αποκτήσουν θάρρος.
«Αισώπου Μύθοι»

«Αφροδίσια»… Eurovision



Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους, μπράβο για το κέφι τους και τη θέση που πήραν, αλλά κακά τα ψέματα, σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε μια καλύτερη τύχη αν δεν μας είχαν τσακίσει ψυχολογικά τα τόσα αφροδισιακά χτυπήματα που δεχτήκαμε τον τελευταίο καιρό!
Κουκλάρα η Ελευθερία, κορμάρες η παρέα της, αλλά ο τίτλος του τραγουδιού «Aphrodisiac », τους τσάκισε.
Αλλά θα μου πεις, τουλάχιστον αυτοί αγωνίστηκαν! Όχι σαν κάτι άλλους που το έχουν ρίξει στις κωλοτούμπες και περιμένουν με εκβιασμούς να γίνουν «εξουσιαστές».


Ο περίεργος

Aphrodisiac… kokoria!



…με την άλλη, να τραβάει τις κοτσίδες της!!!
Paulitos

Ο Κουίκ... «πυροβολεί» το Γιάννη Πρετεντέρη!



Πυρ και μανία έγινε ο βουλευτής Επικρατείας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ, κατά του συναδέλφου του, δημοσιογράφου του Mega, Γιάννη Πρετεντέρη.
Ο κ. Κουίκ αναφέρθηκε για την «αντικειμενική» δημοσιογραφική συμπεριφορά του κ. Πρετεντέρη και της εκπομπής του «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», απέναντι στο κόμμα του κ. Καμμένου. (madata)
Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί…



Paulitos

Κάννες 2012: O Xρυσός Φοίνικας στο "Αmour" του Μίκαελ Χάνεκε



Μετά από 11 ημέρες βροχής καλών ταινιών, η κριτική επιτροπή του 65ου Φεστιβάλ Καννών, με πρόεδρο τον Νάνι Μορέτι, βγάζει τα δικά της συμπεράσματα για το ποιες ήταν οι ταινίες που ξεχώρισαν, μιλώντας φυσικά για "Αγάπη", χαρίζοντας στον Μίκαελ Χάνεκε το δεύτερο Χρυσό Φοίνικα της καριέρας του, μετά τη "Λευκή Κορδέλα" του 2009.
Χρυσός Φοίνικας: «Amour» του Μίκαελ Χάνεκε - Στη σκηνή μαζί με τον Μίκαελ Χάνεκε η Εμανουέλ Ριβά και ο Ζαν Λουί Τρεντινιάν
Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής: «Reality» του Ματέο Γκαρόνε
Βραβείο της Επιτροπής«Angel's Share» του Κεν Λόουτς - Ο Κεν Λόουτς δηλώνει δημόσια συμπαράσταση στους λαούς που αντιστέκονται στη λιτότητα.
Βραβείο Γυναικείου Ρόλου: Κοσμίνα Στράταν και Κριστίνα Φλούτουρ για το «Βeyond the Hills» του Κριστιάν Μουντζίου
Χρυσός Φοίνικας για Μικρού Μήκους Ταινία: «Silent» του Τούρκου Ρεζάν Γεσιλμπάς
Camera D' Or (Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη από όλα τα προγράμματα του Φεστιβάλ): Μπεν Ζάιτλιν για το «Βeasts of the Southern Wild»

Paulitos

Νέο χτύπημα στον τουρισμό από την TUI



Η  γερμανική ταξιδιωτική εταιρεία TUI, συμβουλεύει τους πελάτες της που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα να  πάρουν μαζί τους περισσότερα μετρητά για να μην «ξεμείνουν» από χρήματα σε περίπτωση που η χώρα μας αντιμετωπίσει πρόβλημα ρευστότητας.
Χαρακτηριστικό είναι το σημείωμά του επικεφαλής του τμήματος της εταιρείας  για διακοπές στην Ανατολική Μεσόγειο , που εξηγεί ότι στην περίπτωση κατά την οποία η Ελλάδα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, η ρευστότητα στο νέο νόμισμα μπορεί να μην αποκατασταθεί άμεσα σε όλη την επικράτεια, οπότε οι ταξιδιώτες  καλά θα κάνουν  να έχουν μαζί τους περισσότερα ευρώ σε μετρητά για ασφάλεια.
Από τις « οδηγίες» του πρακτορείου δεν λείπει και η αναφορά στη διαμόρφωση νέων τιμών σε περίπτωση επιστροφής  στην δραχμή. Συγκεκριμένα σημειώνεται: « τρόφιμα, ποτά και εισιτήρια για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους θα ήταν ακόμη φθηνότερα, από ό,τι είναι ήδη, καθώς οι τιμές έχουν πέσει περίπου κατά 10% σε σχέση με το 2011»… (madata)

Paulitos

Γιάννης Μπέζος: ΠΑΣΟΚ είναι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ!



Στην ελληνική παθογένεια ως πηγή μιας «ράθυμης Ελλάδας» εντοπίζει το πρόβλημα της Ελλάδας ο δημοφιλής ηθοποιός και υποψήφιος - σε μη εκλόγιμη θέση- με την ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Μπέζος.
«Αυτή τη στιγμή, αυτό που πρέπει να απασχολεί είναι τι θα κάνουμε εμείς στα ενδότερα και όχι οι Ευρωπαίοι. Να δούμε πως αντιλαμβανόμαστε εμείς την πολιτική, την Ελλάδα, την παιδεία, την εφαρμογή των νόμων, την αξιοποίηση της δουλειάς. Αν δεν αλλάξουμε μυαλά και νοοτροπία, τα πράγματα θα παραμένουν ίδια» καταλήγει, μάλλον σε απαισιόδοξο τόνο, ο Έλληνας κωμικός.
Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η άποψή του περί δικομματισμού, «το ΠΑΣΟΚ είναι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι, αν υποθέσουμε ότι το δικομματικό σύστημα έχει πεθάνει. Δε συμφωνώ. Υπάρχει»… (parapolitika)
Paulitos

«Πριν σε ρίξει στο κρεβάτι…»



…στο μυαλό του άντρα και της γυναίκας τριγυρίζουν πολλά πράγματα, περνάνε διάφορες ιδέες, υπάρχουν πολλές αναστολές, αλλά προς όφελος της ηδονής, όλα παρακάμπτονται!
Ο άντρας, όπως το έχω ζήσει εγώ ως πουτάνα, θέλει να σε ρίξει στο κρεβάτι, πρώτον για να ικανοποιήσει τον  εγωισμό του και δεύτερον για να πάρει αυτό που ονειρευότανε. Τη γύμνια του κορμιού σου!
Ο άντρας ως κυνηγός, είναι ικανός να καταστρέψει τα πάντα ώστε να κατακτήσει αυτό που θέλει, είναι ικανός να φτάσει μέχρι τον παραλογισμό για να ικανοποιηθεί, εκτός κι αν αγαπάει. Εκεί παραδίνεται και γίνεται … παιχνιδάκι στα χέρια της «άπληστης» που ξέροντας τη δύναμή της, τον «θρυμματίζει» ψυχικά.
Μην ξεχνάς, μια πουτάνα γίνεται εύκολα παρηγορήτρα, γίνεται αποκούμπι σε κάθε πονεμένο και «μάνα» σε κάθε σεξουαλικά κακοποιημένο «ορφανό αρσενικό»!
Έτσι μαθαίνει την αλήθεια χωρίς πολλές σάλτσες, ακούει μαρτυρίες ανθρώπων που πονάνε, αλλά και δηλώσεις περί άφθονης σεξουαλικής παραγωγής, μη εκμεταλλεύσιμης.
Σε αντίθεση με τις γυναίκες που κρύβονται πίσω από μια φτηνή μάσκα ομορφιάς κι αν εξαιρέσεις μερικές περιπτώσεις, κάνουν κρεβάτι για να παραμυθιάσουν τον εαυτό τους ότι είναι μοναδικές και άξιες για να πάρουν ό, τι θέλουν...

(διαβάστε όλο το άρθρο στο: http://kaftigrafida.blogspot.com/)