Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Κατέρρευσε ο Σταύρος Ψυχάρης στην πλατεία Κολωνακίου…


Χειροτερεύει μέρα με την ημέρα η κατάσταση της υγείας...
 του άλλοτε ισχυρού άνδρα των mediα Σταύρου Ψυχάρη.
Ο γνωστός εκδότης αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας της καρδιάς του, αλλά και του Πάρκινσον,  και κατέρρευσε  λίγο μετά τις έντεκα το πρωί στην πλατεία Κολωνακίου στην προσπάθειά του να φτάσει στο αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που είδε το σκηνικό να εκτυλίσσεται ενώπιον του, ο κ. Ψυχάρης αφού απήλαυσε τον πρωινό του καφέ στο γνωστό στέκι του Κολωνακίου da Capo μαζί με τον γιο του Ανδρέα, κατέρρευσε  δύο μέτρα πριν φτάσει στο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που τον περίμενε στη διασταύρωση των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Σκουφά.
Ο Σταύρος Ψυχάρης υποβασταζόταν από το γιο και τον οδηγό του, αλλά ξαφνική αδιαθεσία τον οδήγησε να χάσει την ισορροπία του και τα πόδια του δίπλωσαν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να πέσει στην άσφαλτο.

Ο ίδιος ο κ. Ψυχάρης είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από ήπιας μορφής Πάρκινσον και έχει υποβληθεί σε αλλαγή βαλβίδας στην καρδιά, καταθέτοντας σχετικό ιατρικό έγγραφο ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ… (ependitislive.gr)