Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ο Πάνος Καμμένος πήγε στο 401 και μοίρασε «καμπάνες»!!!


Στο Γενικό Στρατιωτικό νοσοκομείο Αθηνών παρευρέθηκε...
το απόγευμα του Σαββάτου ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του militaire.gr o προορισμός του Πάνου Καμμένου ήταν το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στο οποίο νοσηλευόταν συγγενικό του πρόσωπο και ο υπουργός βρέθηκε στο σημείο για να πραγματοποιήσει επίσκεψη από κοντά προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του.
Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου βρισκόταν ως έκτακτο περιστατικό ένας ακόμη δικός του άνθρωπος και ο υπουργός θέλησε να μάθει για τα νεότερα για την κατάστασή του.
Στα εξωτερικά ιατρεία του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου την ώρα εκείνη υπήρχε πολύωρη αναμονή ενώ στην ουρά για εξετάσεις βρίσκονταν περίπου 50 άτομα προκειμένου να εξεταστούν. Ο κ. Καμμένος ρώτησε ενδεικτικά μερικούς από τους παρευρισκόμενους προκειμένου να μάθει πόση ώρα περίμεναν και οι απαντήσεις τους δεν ήχησαν ευχάριστα στα αυτιά του υπουργού. Να σημειωθεί, ότι το λιγότερο που περίμενε κάποιος στην ουρά ήταν δύο ώρες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του militaire.gr, αυτό ήταν ικανό για να «ανεβάσει θερμοκρασία» ο Πάνος Καμμένος, αλλά ψύχραιμα ρώτησε το γραφείο κίνησης των ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία γιατί αυτή η καθυστέρηση. Η απάντηση που πήρε είναι ότι μια βλάβη στον εκτυπωτή καθυστερούσε τη ροή εξέτασης των ασθενών.
Τότε ο υπουργός ζήτησε να δει τον επόπτη ο οποίος καθυστέρησε να φθάσει στο σημείο περίπου μισή ώρα αλλά και μία εποπτεύουσα όπου παρομοίως έφθασε αργοπορημένη. Στο 401 ΓΣΝ, κλήθηκαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Διευθυντής του νοσοκομείου.
Οι εξηγήσεις για τις καθυστερήσεις εξυπηρέτησης των ασθενών δεν ήταν επαρκείς για τον υπουργό. Ετσι «έπεσαν» φυλακές 20 και 30 ημερών σε τρία στελέχη του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι το στρατιωτικό νοσοκομείο ήταν και παραμένει ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία της χώρας ενώ για το περιστατικό σημειώνεται πως δεν μπορεί ούτε να απαξιώσει τη σημασία της προσφοράς του αλλά ούτε και να θεωρηθεί ως η πραγματική εικόνα λειτουργίας του… (iefimerida.gr)