Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

‘‘Αγγέλων Πόλις” στο Δήμο Λαγκαδά...



Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στον υπαίθριο χώρο των Λουτρών του Δήμου Λαγκαδά, έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες του, για τα φετινά Χριστούγεννα!!!


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ‘‘Αγγέλων Πόλις” είναι έτοιμο να δώσει το παρόν και αυτό το χειμώνα, προσφέροντας τα.. απολύτως αναγκαία… χαμόγελα και ξένοιαστες στιγμές για όλη τη οικογένεια…
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, θα περιλαμβάνει ξύλινα σπιτάκια με διάφορες δράσεις για τα παιδιά, όπως, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Ταχυδρομείο, το Σπίτι του Παραμυθά, το Σπιτάκι των Κατασκευών, η Ζαχαρούπολη
Εκεί, φυσικά και θα υπάρχει και το παραδοσιακό λούνα παρκ με πολλά παιχνίδια, όπως επίσης και ένα τρενάκι που θα κόβει βόλτες γύρω από το χωριό, αλλά και μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη αγορά με προϊόντα από επαγγελματίες της περιοχής.
Εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται κάθε ημέρα,  όπως Χριστουγεννιάτικα έθιμα και δρώμενα από κάθε οικισμό του Δήμου, χοροί από τους τοπικούς συλλόγους, κάλαντα, αναγνώσεις παραδοσιακών ιστοριών και παραμυθιών, χορωδίες, παραστάσεις καραγκιόζη, ενώ, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί  στην κεντρική Πλατεία του Δήμου.
Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012, θα ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο, οι οποίες και θα κρατήσουν μέχρι και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013.
Στο πλαίσιο αυτών, ο Δήμος Λαγκαδά πραγματοποιεί μια μεγάλη γιορτινή συναυλία, με το Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012, στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά, στις 6 το απόγευμα!!!.
Με Χριστουγεννιάτικη διάθεση και αισιοδοξία, κόντρα στις δυσκολίες των καιρών, ο Δήμος, παρέα με τον αγαπημένο καλλιτέχνη, υπόσχεται να δώσει το δικό του ξεχωριστό χρώμα και ρυθμό στις φετινές εκδηλώσεις… (Allforchristmas)