Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

«Ο Λεπέν είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις»...



άλλοι συγγραφείς αποκαλύπτουν σκοτεινά μυστικά...


Ο μέγας διώκτης των ομοφυλοφίλων Ζαν Μαρί Λεπέν είχε και ο ίδιος ομοφυλοφιλικές σχέσεις; Αυτό υποστηρίζει το βιβλίο των Philippe Cohen και Pierre Pean, με τίτλο «Λεπέν, μια... γαλλική ιστορία», προκαλώντας πολλές συζητήσεις.
Ο άντρας που πολεμούσε στην πολιτική του διαδρομή τις απόκρυφες επιθυμίες του, φρόντιζε να τις ικανοποιεί στην προσωπική του ζωή, σύμφωνα με το βιβλίο.
Ένας πολιτικός, που θέλησε να μείνει ανώνυμος, εκμυστηρεύτηκε στους συγγραφείς του βιβλίου ότι ο Aντρέ Λαμπαρέν, πρώην Σοσιαλιστής δήμαρχος που δεν βρίσκεται εν ζωή, του είχε πει ότι είχε πάρει μέρος σε τρυφερή βραδιά μεταξύ ανδρών, στην οποία συμμετείχε και ο Ζαν Μαρί Λεπέν.
Ο πρώην δήμαρχος φέρεται, μάλιστα, να είχε δείξει στον πολιτικό και μικρή αφιέρωση του Ζάν Μαρί Λεπέν, στην οποία έγραφε: «Εις ανάμνηση των απολαυστικών στιγμών που περάσαμε μαζί».
Ο Αντρέ Λαμπαρέν ήταν ο πρώτος Γάλλος πολιτικός που είχε παραδεχθεί ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος. Σε συνέντευξή του το 2007 είχε εκδηλώσει τον θαυμασμό του για τον Ζάν Μαρί Λεπέν, δηλώνοντας ότι το παράστημα του αρχηγού του Εθνικού Μετώπου «δεν τον αφήνει αδιάφορο».
Τι λέει για όλα αυτά ο ίδιος ο Λεπέν; Ότι όσα γράφει το βιβλίο κινούνται «στη σφαίρα της φαντασίας»… (nonews)