Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΠΛΗΞΗ! Αλβανικός τηλεοπτικός σταθμός στην Ελλάδα!!!



Με αλβανική σημαία σε διαστάσεις γηπέδου και με τραγούδια που αναφέρονται σε...

«Τσαμουριά και Μεγάλη Αλβανία» γιόρτασαν οι Αλβανοί μετανάστες της Αθήνας την 100ή επέτειο ανεξαρτησίας της Αλβανίας. Πάνω από 800 Αλβανοί μετανάστες είχαν γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο του Σπόρτιγκ στον Αγιο Ελευθέριο χθες για να υποδεχτούν τον πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, Εντι Ράμα, και να γιορτάσουν μαζί την 100ή επέτειο ανεξαρτησίας της Αλβανίας στην Αθήνα.
Με εκατοντάδες αλβανικές σημαίες στα χέρια οι Αλβανοί φώναζαν συνέχεια το όνομα του πρόεδρου του Σοσιαλιστικού κόμματος Εντι Ράμα, ενώ μια τεράστιων διαστάσεων σημαία γέμιζε την ατμόσφαιρα με εθνικιστικό αέρα.
Ο Εντι Ράμα, μεταξύ άλλων, τόνισε πως τους Αλβανούς μετανάστες τους σέβονται οι Ελληνες και τους ζηλεύουν για τα κατορθώματά τους όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα, ενώ χαρακτήρισε τους Χρυσαυγίτες «νεοναζί χαϊβάνια». Στην εκδήλωση μίλησαν και δήμαρχοι από την Αλβανία, οι οποίοι ανακοίνωσαν και τη δημιουργία ειδικού κονδυλίου για αλβανικά σχολεία και αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα.... (Espressonews- madata)