Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ο κόσμος χάνεται και το πουλί (του Τατσόπουλου) χτενίζεται…


της Μαρκέλλας Σαράιχα


«Οι άνδρες δεν μιλούν πολύ», τραγούδησε ο Βοσκόπουλος και είχε απόλυτο δίκιο! Θα σας πω λοιπόν μία ιστορία, για έναν άνδρα που τον έλεγαν Πέτρο, που δυστυχώς...

μιλούσε πολύ.  Όλη η Αθήνα, μιλούσε για αυτόν, για την ακρίβεια η μισή.  Μπροστά του ο Καζανόβας δεν έπιανε μία. Αναστέναζε σου λέει, το γυναικείο φύλο, από τις χάρες του. Ζωή και κότα. Αριστερός στις πεποιθήσεις, συγγραφέας, με φιλελεύθερες απόψεις , «φευγάτος», ο Πέτρος Τατσόπουλος, ξύπνησε μία μέρα, και είπε να απαντήσει στις προκλήσεις των Χρυσαυγιτών, ανθρώπων δηλαδή με επίπεδο και σοβαρότητα. Οι μεν τον αποκαλούσαν «αδελφή», και ο δε επέμενε ότι δεν είναι, ξεστομίζοντας το αμίμητο: «Έχω πάει με τη μισή Αθήνα και οι Χρυσαυγίτες συνεχίζουν να με αποκαλούν αδελφή».
Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτήν τη δήλωση. Έτυχε λοιπόν κάτι ανάλογο να το ακούσω από διάφορους άνδρες, ο Θεός να τους  κάνει, σε διάφορες παρέες. Και λέω ο Θεός να τους κάνει, διότι αγαπητοί μου φίλοι τέτοιες κουβέντες δεν λέγονται από πραγματικούς άνδρες. Και ούτε φυσικά, ο ανδρισμός κάποιων φαίνεται από το πόσες γυναίκες έχουν περάσει από το κρεβάτι τους. Ένας άντρας λοιπόν, αν θέλει να τιμάει τα παντελόνια που φοράει, δεν ξεστομίζει τέτοια μαργαριτάρια. Πρώτον θίγει το γυναικείο φύλο. Συγκεκριμένα ο κύριος Τατσόπουλος, τη μισή Αθήνα όπως δήλωσε και ο ίδιος. Δεν με απασχολεί αν έχει πάει με εκατομμύρια γυναίκες. Με απασχολεί όμως που το βάζει ως επιχείρημα σε μία επίθεση που δέχθηκε φοβούμενος ότι αμφισβητείται ο ανδρισμός του. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αγαπητέ μου.
Τιμή σου και καμάρι σου, οι κατακτήσεις σου στο γυναικείο φύλο, κύριε Τατσόπουλε. Εμάς όμως τι μας ενδιαφέρει; Ποιον προσπαθείς να πείσεις; Τους Χρυσαυγίτες; Εμάς; Τις γυναίκες; Τους γκέι; Τον εαυτό σου; Εσύ μόνο ξέρεις. Άντρας λοιπόν είναι αυτός, που ότι και να κάνει στην προσωπική του ζωή, όσες ερωτικές εμπειρίες και να έχει, τις κρατάει για την πάρτη του και μόνο. Δεν κοκορεύεται, για αυτές ούτε καν στους φίλους του. Πόσο μάλλον σε μία Ελλάδα ολόκληρη!
Μετά λοιπόν τον σάλο που ξέσπασε, από την δήλωση του αυτή, και τις επιθέσεις που δέχθηκε, κατονομάζοντάς τον, κάποιοι, «σεξιστή» και «ομοφοβικό», είπε να τα μαζέψει λίγο και εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, και συγκεκριμένα στον Πέτρο Κωστόπουλο. Και εκεί το δωσε και κατάλαβε. Η λέξη «αδελφή», έχει γίνει ένα με το στόμα του Τατσόπουλου. Είναι δυνατόν να είσαι διανοούμενος, να είσαι βουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, και να αποκαλείς ξανά και  ξανά, τους ομοφυλόφιλους, «αδελφές»; Έλεος. Μετά εκείνοι φταίνε που σε χαρακτηρίζουν ομοφοβικό; Στην συνέντευξή σου δήλωσες το εξής: «Τώρα στα γεράματα, να βγάζω φωτογραφίες με τα παιδιά μου ή με τις συζύγους μου για να αποδείξω ότι δεν είμαι «αδελφή» στους Χρυσαυγίτες φασίστες που τους βολεύει, γιατί όταν είσαι κακός στην Ελλάδα πρέπει να είσαι σε όλα κακός. Δηλαδή, να είσαι και ηλίθιος και «αδελφή» και τραμπούκος και μοχθηρός και όλα». Σε αυτό το σημείο ήρθε η στιγμή να μάθεις ότι οι ομοφυλόφιλοι αγαπητέ μου, δεν είναι ούτε τραμπούκοι ούτε ηλίθιοι. Κάποιοι μάλιστα, είναι πιο άντρες και από τους δήθεν στρέιτ.
Και φτάνουμε αισίως στο τέλος αυτής της ιστορίας που σας είπα στην αρχή. Το θέμα φυσικά δεν είναι το «πουλί» του καθένα. Το θέμα είναι ότι εμείς ασχολούμαστε με αυτό το συγκεκριμένο, επειδή τυχαίνει να ανήκει σε κάποιον ο οποίος είναι βουλευτής στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και αντί να βγαίνει να μιλάει για σοβαρά θέματα, μας τα έχει πρήξει με τον ανδρισμό του και με το φόβο να μην τον πουν «αδελφή».  Και εδώ ταιριάζει το «εδώ ο κόσμος χάνεται και το «πουλί»- στην συγκεκριμένη περίπτωση- χτενίζεται! Θα μου πείτε τώρα, τι υποκρισία. Και ίσως να έχετε δίκιο. Αλλά να σας πω κάτι βαρέθηκα κάθε λίγο και λιγάκι, πολιτικά πρόσωπα, να γίνονται θέμα για τις σεξουαλικές τους ορέξεις. Τι τεστοστερόνη ρε παιδιά εκεί στη Βουλή; Όλοι οι Καζανόβες εκεί μαζευτήκατε;
Και μία συμβουλή κύριε Τατσόπουλε που φροντίσατε να μας πληροφορήσετε από την προσωπική σας σελίδα στο facebook, ότι φύγατε για Γενεύη. Εκεί δεν σας ξέρουν, οπότε μην μπείτε στον κόπο να πηδήξετε τη μισή Γενεύη… (aixmi)