Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

«Γύρνα σπίτι, λέμε!» του Jory John… στο γραφείο της Κάλλης



Ο Πάπιος θέλει να κάνει παρέα με τον Αρκούδο. Όμως...
ο Αρκούδος έχει πάει εκδρομή για ψάρεμα για μια ολόκληρη εβδομάδα. Τι θα κάνει ο Πάπιος μόνος του όσο λείπει ο Αρκούδος; Πώς θα ζήσει χωρίς τον καλύτερό του φίλο;
Την απάντηση θα την βρείτε στο νέο βιβλίων «Γύρνα σπίτι, λέμε!» του John Jory, σε εικόνες Davies Benji, μετάφραση Μάνος Μπονάνος, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, για παιδιά από 3 ετών και πάνω, με χοντρό εξώφυλλο.
Ένα βιβλίο που μιλά για τη φιλία, την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, το σεβασμό στις ανάγκες μας και στις ανάγκες των άλλων, στο χώρο και τον χρόνο που αφιερώνουμε για μας και για τους άλλους, στα όρια που βάζουμε στις σχέσεις μας, οι διαφορετικοί χαρακτήρες, συνθέτουν το νέο δημιούργημα από το πετυχημένο δίδυμο του «Καληνύχτα λέμε!»
Μια ιστορία για τους μικρούς μας φίλους, με χιούμορ, γρήγορη πλοκή, λεξιλόγιο προσαρμοσμένο στο αναγνωστικό κοινό που απευθύνετε.
Εικόνες με έντονα, ζωντανά, χρώματα, στα πρόσωπα των ηρώων αναγνωρίζουν τα συναισθήματα τους, κωμικές εικόνες… εικόνες που είναι ικανές να «διαβαστούν», να προβληματίσουν, να διασκεδάσουν, τον μικρό αναγνώστη που δεν μπορεί να διαβάζει τις λέξεις…

Πατήστε εδώ για το πρώτο κεφάλαιο:

Περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ:

Καλλιόπη Γραμμένου
by Aylogyros news