Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

«Το μικρό μου κουβαράκι» της Μάρω Θεοδωράκη, στο γραφείο της Κάλλη



Η ζωή του μικρού Λεωνίδα αλλάζει όταν εμφανίζεται...
ένα πολύτιμο δώρο για εκείνον: μέσα σε ένα ασπρόμαυρο χαρτάκι αποκαλύπτεται ένα μικροσκοπικό κουβαράκι-αδερφάκι. Ο ρόλος του μεγάλου αδερφού τον βάζει σε διλήμματα. Θα είναι αγόρι ή κορίτσι; Θα πρέπει να μοιράζεται το δωμάτιό του; Και η αγάπη της μαμάς και του μπαμπά; Θα μεγαλώσει ή θα μικρύνει;
Ένα θέμα που απασχολεί κάθε γονιό είναι πως θα διαχειριστεί το παιδί του, με τον ερχομό ενός νέου μέλους. Μέσα από το από ένα σύγχρονο παραμύθι, της Μάρως Θεοδωράκη, ξετυλίγετε ένα «κουβαράκι», με τρυφερότητα, απλότητα, αγάπη, προσοχή, σεβασμό, κατανόηση για όλα τα μέλη της οικογένειας.
Πολλές με έντονα χρώματα εικόνες, όμορφα παραδείγματα, εύκολες λύσεις, τρυφερότητα, αγάπη, κατανοητό λεξιλόγιο για την ηλικία που απευθύνετε, συνθέτει ένα ανάγνωσμα ικανό να βοηθήσει τον μικρό αναγνώστη και τους γονείς του για το πώς μπορούν να χειριστούν μια παρόμοια περίπτωση.
«Το μικρό μου κουβαράκι» της Μάρω θεοδωράκη, σε εικόνες Χρύσας Σπυρίδωνος, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ. Μια τρυφερή ιστορία για την πιο αγνή αγάπη, την αδελφική. Για παιδιά από 4 ετών και πάνω.
Περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ:

Καλλιόπη Γραμμένου
by Aylogyros news