Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Τράπεζες: Με χρέωση το οξυγόνο για όσους παγιδεύονται ανάμεσα στις πόρτες ασφαλείας…



Την απόφαση, η οποία έχει προκαλέσει εύλογη κατακραυγή...
περιλαμβάνει χρεώσεις για την κατανάλωση οξυγόνου για όσους παγιδεύονται ανάμεσα στις πόρτες ασφαλείας, ένα συχνό φαινόμενο στις τράπεζες τις χώρας.
«Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στις χρεώσεις αυτές καθώς πολλοί πελάτες, ειδικά ηλικιωμένοι, μπαίνουν τρεις τρεις μέσα στο θάλαμο και στη συνέχεια πατάνε όλα τα κουμπιά ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το σύστημα» είπε υψηλόβαθμο στέλεχος γνωστής τράπεζας.
«Μας κοιτάνε σαν τα ψάρια στο ενυδρείο της ψαροταβέρνας. Ραγίζει η καρδιά μας, αλλά δυστυχώς επιφέρει λειτουργικό κόστος για την τράπεζα» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι η χρέωση θα είναι 1 ευρώ ανά 30 δευτερόλεπτα εγκλωβισμού και θα αφαιρείται αυτόματα από τον λογαριασμό του πελάτη.

Πρόσθετη χρέωση για εξυπηρέτηση από τον ωραίο ή την ωραία της τράπεζας
Τέλος, η ΕΕΤ ανακοίνωσε και μία ακόμα χρέωση, αν ο πελάτης επιλέξει να εξυπηρετηθεί από όμορφο υπάλληλο της τράπεζας.
«Σε κάθε τράπεζα έχουμε τοποθετήσει μία όμορφη ή έναν όμορφο υπάλληλο με τους οποίους φλερτάρουν οι πελάτες. Για την εξυπηρέτηση τους από τους υπαλλήλους αυτούς θα υπάρχει πρόσθετη χρέωση ενός ευρώ. Η εξυπηρέτηση από τον μουρτζούφλη 60άρη ή την ξινή υπάλληλο που είναι κοντά στη σύνταξη και κρυφά σας μισεί θα συνεχίσει να είναι δωρεάν» κατέληξε… (tovatraxi.com)