Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Τηλεθέαση: Κορυφή για το «Κόκκινο Ποτάμι»…



Με το καλημέρα έδειξε ότι θα είναι από τις επιτυχίες της χρονιάς…

Το ιστορικό υπόβαθρο αλλά και η προσεγμένη δουλειά που έχει γίνει στην παραγωγή καθιστούν το «Κόκκινο Ποτάμι» σε μία από τις σειρές της χρονιάς. Το δεύτερο διπλό επεισόδιο που προβλήθηκε στο Open όχι μόνο ήταν το πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα για την Κυριακή αλλά ήταν και το κορυφαίο την εβδομάδα που μας πέρασε.
Την πρώτη πεντάδα κλείνουν τέσσερα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη σαρώνει ενώ γίνεται και trend στο twitter σε κάθε επεισόδιο.
Η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει για τα καλά στις οθόνες μας με σπουδαίες παραγωγές που είχε ανάγκη το κοινό όπως φαίνεται και από τις μετρήσεις.
Στην πρώτη δεκάδα βλέπουν δύο επεισόδια από το «Voice» ακόμη δύο από το GNTM ενώ η δεκάδα κλείνει με την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που είχε αφιέρωμα στους αδελφούς Τσαχουρίδη. Από εκεί και πέρα θέση στο top-20 έχουν οι σειρές «Οκτώ Λέξεις», «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» στον ALPHA.
Την πρώτη 20άδα κλείνουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ που μεταδόθηκε στην Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro… 


(dailymedia.gr)