Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Οι swingers «ψηφίζουν» Ελλάδα: Σε ποια νησιά κάνουν διακοπές!!!



Θέλετε να απολαύσετε διακοπές φορώντας τα απολύτως...
απαραίτητα; Μήπως προτιμάτε να γεύεστε το κοκτέιλ σας γυμνοί σε κάποιο υπερπολυτελές θέρετρο; Είστε περιπετειώδεις τύποι και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων (swingers) σε κρουαζιέρα στη Μεσόγειο; Το τουριστικό πρακτορείο «Uniquely Adult» είναι το πρώτο στη Βρετανία που προσφέρει στους πελάτες του όλα τα παραπάνω, προωθώντας πακέτα διακοπών «σέξι ενηλίκων».
Ο ιδρυτής του… βιτσιόζικου τουριστικού πρακτορείου, Τζον Λομπάρι, μίλησε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής για την ιδέα που υλοποίησε, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό στην αγορά. Οπως εξηγεί, είχε την ιδέα πριν από πέντε χρόνια, ωστόσο θεωρούσε τότε πως η βρετανική αγορά δεν ήταν έτοιμη για μια τόσο καινοτόμο ιδέα και μια εταιρία με τέτοια εξειδίκευση. Ωστόσο, τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξε μια πιο «ανοιχτόμυαλη» προσέγγιση στις «άτακτες διακοπές» κι έτσι στις 8 Ιανουαρίου η εταιρία έκανε εγκαίνια.
Πακέτα για κάθε… γούστο
Η «Uniquely Adult» διαθέτει ποικιλία πακέτων με αντίστοιχη διαβάθμιση… θάρρους και ταμπού, καλύπτοντας μεγάλο εύρος ενδιαφερόντων. Η πρώτη διαβάθμιση είναι το «Επίπεδο εισαγωγής», ακολουθεί ο «Προαιρετικός ρουχισμός», το «Πακέτο των πάρτι» για όσους «αναζητούν μια διακριτική τοποθεσία να ικανοποιήσουν την αισθησιακή πλευρά τους». Τέλος, το πακέτο «Αγρια καρδιά», που περιλαμβάνει… υγρά και άγρια σαπουνο-πάρτι. Για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία διατίθεται το πακέτο «Χωρίς όρια», που, όπως εξηγεί η ιστοσελίδα, αφορά «στους swingers που θέλουν να διασκεδάσουν σε τζακούζι ή σε playrooms».
Η «Uniquely Adult» διαθέτει ποικιλία πακέτων με αντίστοιχη διαβάθμιση… θάρρους και ταμπού, καλύπτοντας μεγάλο εύρος ενδιαφερόντων. Η πρώτη διαβάθμιση είναι το «Επίπεδο εισαγωγής», ακολουθεί ο «Προαιρετικός ρουχισμός», το «Πακέτο των πάρτι» για όσους «αναζητούν μια διακριτική τοποθεσία να ικανοποιήσουν την αισθησιακή πλευρά τους». Τέλος, το πακέτο «Αγρια καρδιά», που περιλαμβάνει… υγρά και άγρια σαπουνο-πάρτι.
Για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία διατίθεται το πακέτο «Χωρίς όρια», που, όπως εξηγεί η ιστοσελίδα, αφορά «στους swingers που θέλουν να διασκεδάσουν σε τζακούζι ή σε playrooms».
Η χώρα μας και οι ομορφιές των ελληνικών νησιών δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από το τουριστικό γραφείο, που ήδη ερευνά τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες στην Ελλάδα.
«Περιλαμβάνουμε ξενοδοχεία που έχουμε επισκεφτεί εμείς οι ίδιοι και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι ταιριάζουν στο πλαίσιο των “άτακτων ενήλικων διακοπών”. Κάποια ελληνικά νησιά είναι εξαιρετικά δημοφιλή στους πελάτες μας και σχεδιάζουμε να ανακοινώσουμε μερικά ξενοδοχεία στην αρχή του καλοκαιριού», επισημαίνει στον «Ε.Τ.» της Κυριακής.
Αντιδράσεις
Αναμφισβήτητα, η χώρα μας αποτελεί πρόσφορο έδαφος για όσους θέλουν να ζήσουν μια… swinging εμπειρία. Πέρυσι, είχε προκαλέσει αίσθηση και έντονες αντιδράσεις η είδηση με τους swingers που έκαναν απόβαση στο νησί της Κρήτης. Μάλιστα, σύμφωνα με προ ημερών ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», το SDC, ένα από τα μεγαλύτερα swingers clubs της Ευρώπης με έδρα την Ολλανδία, οργανώνει και φέτος μια κρουαζιέρα στην Κρήτη για 200 ζευγάρια από τις 28 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου. Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, σε αυτή τη διοργάνωση δεν θα υπάρχουν ηθικοί φραγμοί και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου όπου θα διαμείνουν θα διαμορφώσουν τους χώρους σύμφωνα με τις ανάγκες τους, δίνοντας απεριόριστη ελευθερία στους swingers. Μάλιστα, θα διαμορφωθούν και αίθουσες στις οποίες θα γίνουν ομαδικά όργια, ενώ θα πραγματοποιηθούν και θεματικά πάρτι με ανάλογο dress code.
Το επιχειρηματικό εγχείρημα του Λομπάρι δείχνει να αποδίδει, ενώ η διαβάθμιση του… ρίσκου που παίρνει ο πελάτης το καθιστά ιδιαιτέρως προσιτό σε όλα τα γούστα. Οι πελάτες, άλλωστε, μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να παραθερίσουν σε κάποιο εξωτικό σημείο και να έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορούν χωρίς μαγιό στην πισίνα του ξενοδοχείου ή αν επιθυμούν να ζήσουν μια διαφορετική βραδιά με πάρτι swingers.
ΑΘΗΝΑ ΣΟΥΤΖΟΥ
asoutzou@e-typos.com
Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής