Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Έκτακτα μέτρα λαμβάνει το Instagram ενόψει της πασχαλινής εξόδου των Ελλήνων!!!



Σε επιφυλακή θα βρίσκεται από τη Μ. Παρασκευή έως...
και τη Δευτέρα του Πάσχα το Instagram, καθώς η υπηρεσία λαμβάνει έκτακτα μέτρα προκειμένου να ανταπεξέλθει στην αυξημένη κίνηση που αναμένεται από Έλληνες χρήστες κατά τη διάρκεια του τετραημέρου.
Όπως αναφέρουν πηγές της εταιρείας, το ελληνικό Πάσχα θα είναι ένα τεστ αντοχής για την υπηρεσία, που αναμένεται να κατακλυστεί από αναστάσιμες σέλφι, σέλφι με το αρνί, σέλφι με τη γιαγιά, σέλφι στη θάλασσα, και σέλφι του αρνιού με τη γιαγιά στη θάλασσα.
«Είναι ένα στοίχημα που μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε» μας λεει ο υπεύθυνος του ελληνικού τμήματος του Instagram.«Οι Έλληνες χρήστες βασίζονται σε μας για να δείξουν στους φίλους τους ότι και αυτό το Πάσχα η κατάνυξη και το yolo βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα.»
Ο υπεύθυνος έκανε ειδική αναφορά και στις Ελληνίδες, οι οποίες όπως λέει έχουν αυξημένες φωτογραφικές υποχρεώσεις αυτή την εποχή, καθώς θα έχουν το δύσκολο έργο του να βγάλουν τα πρώτα ντακφεις ενόψει του καλοκαιριού, αλλά και να τα συνδυάσουν με κατάνυξη λόγω της Ανάστασης.
«Μην ξεχνάμε όμως και τον απλό χριστιανό που θέλει να απαθανατίσει το ιερό μυστήριο της Ανάστασης ανεβάζοντας πασχαλινές εικόνες του αναστηθέντος Κυρίου όπως ορίζουν οι παραδόσεις, αλλά και τον Έλληνα φυσιολάτρη που περιμένει αυτή τη μέρα για να φωτογραφίσει το ίδιο λουλούδι από δέκα διαφορετικές γωνίες και με όλα τα φίλτρα που διαθέτουμε» καταλήγει.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους η εταιρεία έχει προσθέσει 200 νέους σέρβερς στις εγκαταστάσεις της, ενώ είναι διατεθειμένη να προσλάβει και έκτακτο προσωπικό αν κριθεί απαραίτητο… (tovatraxi.com)