Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

«Η κλεμμένη ζωή ενός εύθυμου ανθρώπου»… στην προθήκη της αυλής μας!!!


Μια αλλιώτικη ιστορία αγάπης...
 
Με τρεις πρωταγωνιστές. 
Μαζί με μια έμμεση αλλά δυνατή κραυγή διαμαρτυρίας.
Πώς μπορεί να αισθάνεται κάποιος μέσα του όταν αντιληφθεί ότι είναι διαφορετικός από τους πολλούς;
Πώς μπορεί να αισθάνεται κάποιος μέσα του όταν είναι αναγκασμένος να υποκρίνεται ασφυκτικά προσπαθώντας μόνιμα να κρύψει και να συγκαλύψει αυτό που πραγματικά είναι; 
Πώς μπορεί να αισθάνεται κάποιος μέσα του όταν είναι αναγκασμένος να ζει μια ζωή που ουσιαστικά δεν του ανήκει, με την πλειοψηφία γύρω του να πιστεύει ότι με την ύπαρξή του και μόνον καταπατά τους νόμους της φύσης και της ηθικής τάξης;
Πώς μπορεί να αισθάνεται κάποιος μέσα του όταν μπλέκεται άθελά του στα σκοτεινά γρανάζια μιας περίεργης και πολύ επικίνδυνης ιστορίας; 
Η τύχη και τα τερτίπια της μοίρας και του πεπρωμένου μπορούν συχνά να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες καταστάσεις, επικίνδυνα μονοπάτια κι ανεξέλεγκτα αποτελέσματα.

Οσελότος, 2012
308 σελ.
ISBN 978-960-9607-09-4
Τιμή € 15,00
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Ο Δημήτρης Πολίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάρτιο του 1960. Σπούδασε κλασικές επιστήμες και ιταλική φιλολογία στο University College του Δουβλίνου κι έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιστήμη των Πληροφοριών και τις Eυρωπαϊκές Δημόσιες Σχέσεις στο Trinity College του Δουβλίνου.
Διετέλεσε επί έτη υπεύθυνος πληροφόρησης του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για τη Βελτίωση των Συνθηκών Διαβιώσεως και Εργασίας που έχει την έδρα του στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, ειδικευμένος σε θέματα που αφορούν τις εργασιακές συνθήκες και την ασφάλεια και υγιεινή στην εργασία.
Έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν άρθρα, παρουσιάσεις και συγγράμματα σχετικά με τις συνθήκες εργασίας, το εργασιακό περιβάλλον και την επαγγελματική υγιεινή και ασφάλεια στα Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά.
Έχει ζήσει στην Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο και το Βέλγιο.

Αυτή την εποχή ζει στις Βρυξέλλες όπου εργάζεται στην Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας και Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως αρχισυντάκτης του δικτυακού τόπου "EUROPA" της Ευρωπαϊκής Ένωσης.