Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι να φορέσεις!!!






Άμα έχεις ρούχο να φορέσεις, καλό είναι...
να ξέρεις και το πώς θα το στηρίξεις…
ΚΡΙΟΣ
Είσαι δραστήρια, δυναμική, γεννημένη αρχηγός και… λίγο ισχυρογνώμων! Ο Κριός είναι ζώδιο του Άρη, αεικίνητο και μαχητικό, γι’ αυτό και πολλοί εκπρόσωποί του είναι αθλητές. Γι’ αυτό λοιπόν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η άνεση και η ευκολία στην κίνηση. Το casual στυλ είναι φτιαγμένο για σένα! Ένα κολάν, ένα ζευγάρι sneakers, και μια loose ζακέτα είναι για ‘σένα το τέλειο outfit για καθημερινές εμφανίσεις που μπορούν να σε πάνε από τη δουλειά μέχρι το αγαπημένο σου γυμναστήριο.
ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι γλυκιά, ήρεμη, πολύ σταθερή-σχεδόν αμετακίνητη-και θα σε χαρακτήριζα οπαδό της απλότητας. Σαν ζώδιο της Αφροδίτης δίνεις αρκετή σημασία στην αρμονία και την ποιότητα των ρούχων σου. Εσύ, λοιπόν, Ταυρίνα μου που μπορεί να βρεις την αγαπημένη σου boutique και να μην την αλλάζεις για χρόνια, έχεις ανάγκη από διαχρονικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου. Ένα μεταξωτό πουκάμισο, ένα cigarette παντελόνι κι ένα ζευγάρι κλασσικές γόβες είναι ό,τι χρειάζεσαι για να νιώσεις θηλυκή, όμορφη και chic όπως ακριβώς θέλεις να είσαι!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Επικοινωνιακή, κοινωνική, αστεία και μόνιμα κυκλοθυμική, εσύ που ανήκεις στον αστερισμό των Διδύμων δεν αντέχεις με τίποτα τη μονοτονία και τη μιζέρια. Προτιμάς τις πιο φωτεινές αποχρώσεις και σου ταιριάζει απόλυτα το mix&match στυλ που συνδυάζει αρμονικά φαινομενικά ετερόκλητα κομμάτια. Είσαι το κατάλληλο άτομο που θα συνδυάσει τα sneakers με μια βραδινή φούστα, ένα φαρδύ πλεκτό και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Εμείς θα σε στηρίξουμε, go for it!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευαίσθητη, εσωστρεφής, γεννημένη μανούλα και αρκετά παραπονιάρα, η γυναίκα Καρκίνος είναι σύμβολο θηλυκότητας. Παρ’ όλο που το στυλ της δεν είναι το πρώτο που την απασχολεί έχει συνήθως ένα όμορφο, καμπυλωτό σώμα, αγαπάει τα ήσυχα, σκούρα χρώματα και το διακριτικό στυλ που της επιτρέπει να διατηρεί την… ασφάλεια στο καβούκι της. Ένα τοπ ή φόρεμα με όμορφο ντεκολτέ που θα αγκαλιάσει τις καμπύλες σου είναι ό,τι καλύτερο για να αναδείξει τη θηλυκότητά σου χωρίς υπερβολές.
ΛΕΩΝ
Είσαι περήφανη, γενναιόδωρη, καλόκαρδη, σου αρέσει η καλή ζωή και… οι υπερβολές! Εκτός από την πλούσια κόμη σου, σου αρέσει και το «πλούσιο» ντύσιμο. Το χρυσό είναι το χρώμα σου και οτιδήποτε λαμπυρίζει σε τραβάει σαν μαγνήτης. Παράλληλα, δεν υποτιμάς την ποιότητα καθώς σε ενδιαφέρει αυτό που φοράς να είναι ακριβό και να φαίνεται! Οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι μια τάση φτιαγμένη για σένα! Μια χρυσαφί πλισέ φούστα ή ακόμα κι ένα παντελόνι σε μεταλλική απόχρωση είναι ρούχα που μόνο ένα σωστό λιοντάρι θα μπορούσε να εκτιμήσει!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου, ορθολογίστρια, πρακτική, τελειομανής με εμμονή στη λεπτομέρεια είσαι ο ορισμός του clean cut στυλ. Σου αρέσει η απλότητα, τα basic χρώματα και αντιπαθείς τα κραυγαλέα, προκλητικά ρούχα. Σε ενδιαφέρει η ποιότητα αλλά και η πρακτικότητα των ρούχων. Θέλεις να νιώθεις άνετα, μέσα σε ανθεκτικά υφάσματα που αντέχουν στο χρόνο και μπορείς να τα φοράς από το πρωί έως το βράδυ. Ένα κλασσικό παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα όμορφο κασμιρένιο πουλόβερ, αποτελούν safe επιλογές που σίγουρα μια Παρθένος θα έβαζε στη ντουλάπα της.
ΖΥΓΟΣ
Είσαι το κατεξοχήν ζώδιο της ομορφιάς, της τέχνης και του στυλ, ισορροπημένε και αναποφάσιστε Ζυγέ. Με κυβερνήτη σου την Αφροδίτη τα θέλεις όλα: στυλ, ποιότητα, θηλυκότητα και κυρίως αρμονία. Αντιπαθείς το μαξιμαλισμό και ξέρεις πολύ καλά να φέρνεις τις τάσεις της μόδας στα μέτρα σου! Τα lingerie top από απαλό σατέν με διακριτική δαντέλα είναι μια τάση που σου ταιριάζει πολύ. Μπορείς να τα φορέσεις με το αγαπημένο σου τζιν από το πρωί έως το βράδυ για φίνες εμφανίσεις που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συνώνυμο του μυστηρίου και του σεξαπίλ, ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο δυναμικό, μυστικοπαθές και πολλές φορές εμμονικό. Έχει επιβλητική παρουσία και σχεδόν πάντα κατακτά τους στόχους του. Τα σκούρα χρώματα και τα αισθησιακά υφάσματα είναι συνυφασμένα με μια σκορπίνα που σέβεται τον εαυτό της. Έτσι λοιπόν, ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες είναι must have για τις εμφανίσεις μιας Σκορπιού τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξοτίνα μου, εσύ που θέλεις να είσαι συνέχεια με ένα backpack και να γυρίζεις τον κόσμο, εσύ που είσαι γεμάτη ενέργεια, αισιοδοξία και… λίγη επιπολαιότητα βάζω στοίχημα πως το ντύσιμο σου δεν το έχεις και πρώτο στη λίστα με τις προτεραιότητες. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι κυρίως η άνεση και η ευκολία στις συνεχείς εξερευνήσεις σου. Ένα ζεστό παρκά είναι ιδανικό για τις χειμερινές εξορμήσεις σου, αφού θα σε κρατάει ζεστή, στυλάτη και άνετη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυστηρή, εργασιομανής, μετρημένη και λάτρης του μίνιμαλ, αγαπημένη μου Αιγόκερε, το business look είναι φτιαγμένο για σένα. Μαθημένη να επιβιώνεις σε ανδροκρατούμενους χώρους, τα outfit που σου ταιριάζουν έχουν πολλές φορές ανδρόγυνο χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα είσαι οπαδός της ποιότητας και όχι της ποσότητας. Ψηλόμεσα cigarette παντελόνια, μεταξωτά πουκάμισα σε ανδρική γραμμή και στυλάτα blazer ανήκουν στις καθημερινές σου επιλογές και καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο στη ντουλάπα σου, αποτελώντας πολύ συχνά και επιλογή για βραδινές εμφανίσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προοδευτική, open-minded, ιδεαλίστρια και κυρίως εκκεντρική, Υδροχόε μου, δεν σε χαρακτηρίζουν άδικα την επαναστάτρια του ζωδιακού κύκλου. Είσαι το μόνο ζώδιο που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το αν θα το κοιτούν όλοι με απορία στο δρόμο και μπορεί πραγματικά να κάνει τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις! Τα έντονα χρώματα, τα ιδιαίτερα prints και τα ασυνήθιστα αξεσουάρ αντιπροσωπεύουν πλήρως την προσωπικότητά και το στυλ σου. Ένα πανωφόρι σε έντονο χρώμα θα μπορούσε να αποτελέσει μια καθημερινή επιλογή για εσένα που αντιπαθείς κάθετι το συμβατικό.
ΙΧΘΕΙΣ
Οι Ιχθείς είναι το τελευταίο στη σειρά ζώδιο με κυβερνήτη τον πλανήτη Ποσειδώνα. Είστε ρομαντικές, ονειροπόλες, καλλιτεχνικές φύσεις και πολύ, μα πολύ ευαίσθητες. Τα ρομαντικά στοιχεία και οι vintage επιρροές πρωταγωνιστούν στο ντύσιμό σου, δίνοντας στο στυλ σου μια ντελικάτη αύρα. Οι κοριτσίστικες γραμμές και οι ρομαντικές δαντέλες είναι στην κορυφή των επιλογών σου, πάντα όμως με μια σύγχρονη πινελιά. Ένα πουλόβερ με δαντέλα και μια πλισέ φούστα αποτελούν ιδανικό συνδυασμό για ένα ψαράκι που συνδυάζει τις σύγχρονες τάσεις με …κάτι από τα παλιά… (bbeautiful.gr)