Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

«Έφυγε» ο γιος του Χάρρυ Κλυνν, Νίκος Τριανταφυλλίδης…


Έφυγε σε ηλικία 49 ετών από τη ζωή ο γιος του Χάρρυ Κλυνν...
 Νίκος Τριανταφυλλίδης, βυθίζοντας σε πένθος οικογένεια και φίλους.
Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης εκτός από γιος του Χάρρυ Κλυνν, ήταν σκηνοθέτης και ψυχή του συναυλιακού χώρου Gagarin 205 που έχει φιλοξενήσει μερικά από τα καλύτερα live.
Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε στο Σικάγο των Η.Π.Α στις 9 Σεπτεμβρίου του 1966 και ήταν γιος του Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) και της Χαρίκλειας Μακρή που ήταν χορεύτρια.
Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης σπούδασε κοινωνιολογία και επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Διεθνή Σχολή Κινηματογράφου του Λονδίνου.
Στη διάρκεια της ζωής του ο Νίκος Τριανταφυλλίδης έκανε πολλές ταινίες όπως το Momus: Amongst Women Only, το Dogs Licking My Heart, το Ράδιο Μόσχα, το Παλτό και το Μαύρο Γάλα. Τελευταία του ταινία ήταν οι Αισθηματίες ενώ εργαζόταν πυρετωδώς για να ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ.

Εκτός από σκηνοθέτης ο γιος του Χάρρυ Κλυνν εργάστηκε ως σεναριογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός και διοργάνωσε μερικές από τις καλύτερες συναυλίες στο Gagarin 205 που άλλαξαν τη ζωή πολλών μουσικόφιλων στην Αθήνα. Καλό ταξίδι Νίκο. Σε ευχαριστούμε για όλα… (fimes)