Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Τσόντα Α.Ε!!! «Σκύψε ευλογημένη» κάτ’ απ’ την «Ελιά»



Στα καρφιά κάθεται η κυβέρνηση «τα τρία δυο», προσπαθώντας να μας πείσει ότι ως φακίρης θα μας σώσει από το νέο «επαναστάτη» που ως ευνουχισμένο αμερικανάκι θέλει να μας κυβερνήσει...



v  Αυτά βλέπει και ο Benito και πριν μπούμε για τα καλά στο Τριώδιο, αποφάσισε να αυτονομαστεί αρχηγός κινήματος, με το όνομα «ΕΛΙΑ»! Να γλιτώσει από του Πάγκαλου την κοιλιά... και τα εξαπτέρυγα του Παπανδρεισμού και τα πράσινα άλογα της συμφοράς!!!

v  Κανονικά και μέσα από τη φυλακή εισπράττουν μισθούς και συντάξεις τα λαμόγια της συμμορίας του ΙΚΑ της Καλλιθέας με τις ευλογίες του κράτους. Έχει φόρτο εργασίας με το πως θα μας κάνει σαπούνι το «στουρνάρι» και... δεν έχει χρόνο ν’ ασχοληθεί μ’ αυτά.

v  Delivery πατάτας, ντομάτας και κάθε είδους ζαρζαβατικού θα λαμβάνουμε πλέον από το σπίτι μας, με ένα απλό τηλεφώνημα. Μέχρι και τον τσοπάνη από το μαντρί θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις στο σπίτι σου, αν θες να έχεις πιστοποίηση κτηνοτροφικών προϊόντων Η ανάπτυξη έρχεται μέσα από το «Σκύψε ευλογημένη»! Α, ρε Χατζηδάκη... τούμπανο θα μας τα κάνεις πάλι!

v  Στο Γουδί σκέφτεται να μετακομίσει η Βουλή, μετά την αποκάλυψη ότι η Βουλή των Ελλήνων, είναι δημιούργημα των Βαβαρών και δωρεά του Όθωνα... στη φτωχή Ελλάδα! Τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια, μα τα ξένα λεφτά... είναι γλυκά!

v  «Θα τον σταυρώσω...» δηλώνει η Αλεξανδράκη για τον Κασιδιάρη και εδώ αδέρφια μιλάμε για το πιο καυτό θέαμα των τελευταίων χρόνων... που θα δουν τα ματάκια μας!!!
Δώστε τσόντα στο λαό... αν θέλετε να δείτε τον Αλέξη πρωθυπουργό!!!

Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως