Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Εφοριακός ανάγκασε φορολογούμενο σε ερωτική πράξη!!



Λυσσάρα εφοριακός τον ανάγκασε να της κάνει έρωτα για να τον γλυτώσει από το πρόστιμο της εφορείας!!! Αυτός «κοιμήθηκε» μαζί της αλλά...

την «έδωσε» στεγνά για ψυχικό εκβιασμό αναζητώντας δικαίωση για την ψυχολογική φθορά και τον σεξουαλικό εξαναγκασμό που υπέστη.
Ο 40χρονος επιχειρηματίας Vincent Burroughs δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τι τον περίμενε όταν ειδοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2011 πως θα περνούσε από έλεγχο της εφορίας.
Τον έλεγχο θα διεξήγαγε η εφοριακός Dora Abrahamson, η οποία όμως, με το που επισκέφτηκε την επιχείρηση του Burroughs, άρχισε να τον πολιορκεί ερωτικά. Ο επιχειρηματίας προσπάθησε να αποκρούσει ευγενικά τις πικάντικες προτάσεις της, αλλά δεν τα κατάφερε.
Μάλιστα, η Abrahamson όχι μόνο δεν σταμάτησε να ενοχλεί τον 40χρονο, αλλά του έστελνε διαρκώς μηνύματα με φωτογραφίες της, στις οποίες φορούσε τα απολύτως απαραίτητα. Ωστόσο, ο επιχειρηματίας, όχι μόνο δεν σκανδαλίστηκε από τις προκλήσεις, αλλά συνέχιζε να τις απορρίπτει όσο πιο σεμνά μπορούσε.
Τα πράγματα ξέφυγαν όταν η Abrahamson ξεπέρασε τα όρια και εμφανίστηκε ξαφνικά στο σπίτι του, απαιτώντας από τον Burroughs να κάνει σεξ μαζί της, αν θέλει να γλιτώσει τον έλεγχο και το πιθανό πρόστιμο της εφορίας. Μπροστά στον κίνδυνο να διασυρθεί, ο επιχειρηματίας ενέδωσε και έπεσε μαζί της στο κρεβάτι.
Ωστόσο, αργότερα έκανε αγωγή στην εφοριακό, η οποία θα εκδικαστεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Eugene στο Όρεγκον των ΗΠΑ, αναζητώντας δικαίωση για την ψυχική φθορά και τον σεξουαλικό εξαναγκασμό που υπέστη… (parapolitika)