Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ποια Ακρόπολη; Νέο αξιοθέατο η... κρίση!!!



Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για την ξενάγηση στην πρωτεύουσα... Η ξενάγηση στην Αθήνα αλλάζει άρδην...


Το Akropolis by night, το σουβλάκι και τον μουζάκα,τα μπουζούκια και τα τσολιαδάκια δεν αποτελούν πλέον ατραξιόν. Το εξειδικευμένο στις θεματικές ξεναγήσεις πρακτορείο Context προτείνει τρίωρη ξενάγηση στην Αθήνα με θέμα την κρίση. Η τιμή είναι 70 ευρώ για ομαδική ξενάγηση και 305 για ατομική. Το πρακτορείο υπόσχεται ξενάγηση στα μέρη εκείνα της ελληνικής πρωτεύουσας όπου ξεκίνησε και εκτυλίχθηκε η κρίση και το δράμα της χώρας μας, με σκοπό όπως υποστηρίζουν από το πρακτορείο να "κατανοήσουμε καλύτερα τις πραγματικές αιτίες και τις συνέπειες μίας από τις μεγαλύτερες οικονομικές καταστροφές των πρόσφατων ετών".
Η ξενάγηση θα αρχίσει από το κέντρο της Αθήνας και επίκεντρο της κρίσης, την Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από την Ελληνική Βουλή ενώ ειδική μνεία θα γίνει και στο σημείο από όπου ξεκίνησαν οι μεγαλύτερες διαδηλώσεις εναντίον της λιτότητας.
Την ξενάγηση κάνει ο Tony Pappas οικονομικός σύμβουλος σε ιδιωτικές εταιρείες και ερευνητής διαφορετικών οικονομικών μοντέλων. Οι επόμενες ξεναγήσεις έχουν προγραμματιστεί στις 26 Φεβρουαρίου και στις 1, 5,8 και 12 Μαρτίου... (kamarinia)