Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ξέφρενα, χαϊμαλιά και σανδάλια…

Φτιαγμένες μου γύρισαν βραδιάτικα από την πλατεία και με το έτσι θέλω στρογγυλοκάθισαν στην αυλή και παρά τη ζέστη που έχει, παρήγγειλαν να τους φέρω  τα τσιπουράκια τους! Και ποιον δεν πήρε η μπάλα!
ΑΜΑΛΙΑ: Αχ, το φάγανε το κορίτσι οι άτιμοι. Της την έφερε μπαμπέσικα ο «ξέφωτος» Κλούνεϊ της Ελλάδας. Και να πεις ότι δεν της το έλεγα! Άσε μωρή τα ξέφρενα και τα χαϊμαλιά και βαλε κανά ταγέρ. Φόρα κανά ξώβυζο, βαλε κανά σουτιέν ανυψωτικό να τους βγάλεις τα μάτια, τίποτα αυτή. Όλα πράσινα τα έβλεπε…
ΑΓΛΑΪΤΣΑ: Μην την κλαίς αυτή κοπελιά, γιατί τα έχει κάνει τα κουμάντα της. Έχει δυνατή γεννήτρια δίπλα της. Αυτός που το φυσάει και δεν κρυώνει είναι ο Κούγιας. Με τον… χαρτοφύλακα στο χέρι τον άφησε η Βατίδου, και στο χαλαρό του ζητεί και τα ρέστα, αφού χάρη σ’ αυτή, έκλεινε τις δουλειές του.
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ: Σάχλες. Αλλού είναι το ζουμί. Εφοπλίστρια γλυκιά μου το έχει ρίξει στη χειρονακτική εργασία και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει! Στις λαϊκές θα κατεβεί για να πουλήσει τα Χρουσάλινα σανδάλια της. Η τύπισσα, επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει, πριν πεινάσει μαγειρεύει. Αλιά σ’ αυτές που νομίζουν ότι τα μουτράκια τους θα πουλάνε για μια ζωή. Το είπε και η Μακρυπούλια: «…είναι αστείο στην εποχή μας να μιλάμε για σταρ»!
ΧΑΪΔΩ: Ο Παπακαλιάτης αγάπες μου επιστρέφει. Το μάθατε;
ΑΜΑΛΙΑ: Εδώ μπήκε στην κυβέρνηση ο Οικονόμου. Αυτός δεν θα γύριζε; Τι ετοιμάζει πάλι;
ΧΑΪΔΩ: Κινηματογραφική ταινία, με περίεργο στόρι.
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ: Πιο τρελό σενάριο από το ότι έχουμε ακόμα πρωθυπουργό το Γιωργάκη με πατερίτσες το Βενιζέλο και τον Πάγκαλο, δεν υπάρχει. Εκτός αν τους έχει στο casting της ταινίας… με τη Νταλάρα να τους μοιρολογεί!

Το magazine της Κατίνας