Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ο θάνατος του Ελληνάκου…

«Κοπρίτης ήταν ο αλήτης και για να μη βρωμίσει άλλο τη χώρα, αποφασίσαμε με εξοντωτικές διαδικασίες, να τον εξαφανίσουμε»!
«Επειδή ποτέ δεν είχε πάρει αποδείξεις ο τρισκατάρατος, από λειτουργούς του κράτους και επειδή ανοίγει συχνά το στόμα του, αποφασίσαμε να τον θάψουμε ζωντανό, τώρα που ακόμα βυζαίνει το δάχτυλο του δικομματισμού»!
«Από τη στιγμή που πέρασε από το μυαλό τους, έστω και για αστείο, ότι εμείς η μόνη δημοκρατική κυβέρνηση που έχει περάσει από τη χώρα, λαδώνεται και παίρνει μίζες, καλύτερα να τους λειώσουμε για σαπούνι»!
«Αφού έστω και για μια φορά αυτός ο ανεκδιήγητος είχε το θράσος να ψηφίσει άλλο κόμμα, η τιμωρία του πρέπει να είναι αιώνια. Βαλσάμωμα στους φασίστες, στα συνάπια και στα κουμούνια, με τον τίτλο του προδότη, σε όλες τις κεντρικές πλατείες που μαζευόντουσαν»!
«Και τώρα είμαστε ελεύθεροι να πουλήσουμε τη χώρα, καθώς μέσα σε λίγες μέρες καταφέραμε να τους κάνουμε ανίκανους επαίτες και λιγδιάρηδες»!

Με τα όσα βιώνουμε τις τελευταίες μέρες, κάλλιστα όλα αυτά θα μπορούσαν να ήταν σκέψεις και συλλογισμοί, αυτών που ανέβηκαν στην εξουσία για να μας σβήσουν από το χάρτη, επικαλούμενοι τη λαϊκή εντολή και την οκνηρία…  που μας δέρνει!
Δοξάστε τους…
Ο περίεργος