Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

«Ο κήπος της μοναξιάς» στο γραφείο του Παύλου


Ένας κήπος γεμάτος «αισθήματα»…

Όμορφος και προκλητικός για ανάγνωση ο τίτλος του βιβλίου, μα όταν όμως το πάρεις στα χέρια σου, όλη η εικόνα ανατρέπεται… απίστευτα ευχάριστα!
Ναι πραγματικά η Μαρία Χίου έχει γράψει μια ιστορία έρωτα και προδοσίας όντως συναρπαστική, γιατί έχει καταφέρει να κινηθεί πάνω σε γερές συγγραφικές βάσεις, αλλά και να αποτυπώσει στο χαρτί «οικεία» της συναισθήματα…
Η συγγραφέας χειρίζεται άριστα το συγγραφικό λόγο, δεν πέφτει σε αντιφάσεις συναισθημάτων, ούτε υποκύπτει στον εθισμό των ηρώων για προβολή και υπερκατανάλωση παραγράφων εντυπωσιασμού!
Η πλοκή του έργου κυλάει ευχάριστα, επιτρέποντας στον αναγνώστη να «ταυτιστεί» με την αγωνία των πρωταγωνιστών, αλλά και παράλληλα να μπει σε σκέψεις… για το πώς και το γιατί κάποιων ανθρώπων, στέκεται τροχοπέδη στη ζωή και την εξέλιξη κάποιων άλλων.
Καθετί που «χρησιμοποιεί» η συγγραφέας, φαίνεται ότι το γνωρίζει καλά ή αν θέλετε η έρευνα που έχει κάνει, δεν επιτρέπουν εύκολα σε κάποιον να αμφιβάλει για τη «δομή» της υπόθεσης και πολύ περισσότερο για την εξέλιξη.  
Ένας κήπος γεμάτος «ένοχα μυστικά», αλήθειες που πονάνε και ένας φόνος «περίεργος», σας καλούν να τα εξιχνιάσετε…
Να είστε σίγουροι, πως το τέλος θα σας εντυπωσιάσει!!!  

Παύλος Ανδριάς
Συγγραφέας – Δημοσιογράφος

www.aylogyros news.gr