Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Τα τρία «θανάσιμα παραπτώματα» που «σκοτώνουν» την ερωτική διάθεση της γυναίκας!!!


Οι «συμβουλές» που μπορούν να καταστήσουν ένα αρσενικό ακαταμάχητο…

Ποιος ο ρόλος των «ερωτικών παιχνιδιών» και τι καλύπτουν;
Άβυσσος η ψυχή -και το μυαλό- της γυναίκας... Εκατομμύρια άνδρες αναζητούν το μυστικό που θα τους καταστήσει ακαταμάχητους για τις γυναίκες και εραστές... παγκόσμιας κλάσης. Όπως αποδεικνύεται από τη σύγχρονη έρευνα, η αναζήτηση του «μυστικού της επιτυχίας» βρίσκεται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση. Ο λόγος; Το «μυστικό» δεν βρίσκεται στο «τι λείπει», αλλά στο «τι δεν πρέπει να κάνεις».
Σεξολόγοι σε όλον τον κόσμο υπέβαλαν τις πελάτισσές τους σε ένα ερωτικό ερωτηματολόγιο, με σκοπό να αντιληφθούν τι είναι αυτό που ρίχνει τη διάθεση της γυναίκας για σεξ, ή στον αντίποδα τι είναι αυτό που την ανεβάζει. Μετά τη συγκέντρωση και την ανάλυση ενός μεγάλου δείγματος απ' όλο τον κόσμο, οι σεξολόγοι κατέληξαν σε τρία «πράγματα», τα οποία ο άντρας πρέπει να αποφεύγει σαν τον... διάολο, αν θέλει να φτιάξει «καλό όνομα» και να εξελιχθεί σε ένα ακαταμάχητο αρσενικό.
Πρώτα απ' όλα, η έρευνα έδειξε ότι η γυναίκα όχι μόνο θεωρεί το σεξ σημαντικό στη ζωή της, αλλά επιλέγει τον συγκεκριμένο παράγοντα ως έναν από τους κομβικούς για τη διατήρηση της σχέσης. Επίσης, πάνω από τις μισές γυναίκες θεωρούν την ερωτική τεχνική του άντρα εξαιρετικά κρίσιμη, σε αντίθεση με τους τελευταίους, οι οποίοι μόλις σε ποσοστό 37% πιστεύουν ότι διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο. Ένα άκρως ανησυχητικό στοιχείο για το ανδρικό φύλο, είναι ότι τουλάχιστον το 68% των γυναικών προσποιείται ότι έρχεται σε οργασμό μαζί τους!
Από τα παραπάνω διαπιστώνει κανείς ότι κάτι... πάει στραβά στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων. Η έρευνα, λοιπόν, φέρνει στο προσκήνιο τα «ερωτικά παιχνίδια». Το «μπαλαντέρ» που λύνει προβλήματα και στις δύο «πλευρές», καθώς καλύπτει τη φυσική διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο φύλων σε επίπεδο οργασμού. Γιατί; Διότι μία φυσιολογική γυναίκα χρειάζεται περίπου 20 λεπτά για να «τελειώσει», σε αντίθεση με έναν φυσιολογικό άνδρα, ο οποίος τα... καταφέρνει σε μόλις 5 λεπτά. Τα ερωτικά παιχνίδια, λοιπόν, σύμφωνα με την έρευνα των σεξολόγων, καλύπτουν τα 15 λεπτά, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Η Λίζα Χόλμπεργκερ δηλώνει πως «τα ερωτικά παιχνίδια χαλαρώνουν και προσφέρουν εκατέρωθεν απόλαυση. Εξευρούν και μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον. Μέσω αυτής της διαδικασίας, το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά και συνδέεται συναισθηματικά και ψυχικά». 
Πώς πρέπει να χειριστεί ένας καλός εραστής τα ερωτικά παιχνίδια για να ικανοποιήσει την παρτενέρ του; Αποφεύγοντας τρία πράγματα:
1) Να μην κάνει αγγαρεία
Τι σημαίνει αυτό; Πολλοί άνδρες «τρέχουν», για να φτάσουν στο... προκείμενο. Ήτοι, τη διείσδυση. Στόχος τους είναι να ικανοποιηθούν οι ίδιοι, αδιαφορώντας για τη γυναίκα. Ο λίγος χρόνος είναι το πρώτο «θανάσιμο αμάρτημα». Τα ερωτικά παιχνίδια χρειάζονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πράξη. Όσο χρειαστεί, ώστε να προκαλέσουν ή να βοηθήσουν οργασμό στη γυναίκα.
2) Να μην σταματήσει νωρίτερα
Η γυναίκα, όπως γράψαμε παραπάνω, χρειάζεται 20 λεπτά για να φτάσει σε οργασμό. Ειδικότερα για άνδρες που υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτιση, τα ερωτικά παιχνίδια χρησιμεύουν για να αποδείξουν την ικανότητά τους στο ερωτικό παιχνίδι. Δεν χρειάζεται βιασύνη και οπωσδήποτε να προσφέρει απόλαυση στη σύντροφό του για τουλάχιστον 20-30 λεπτά, πριν την τελική πράξη.
3) Να μην τον παίξει σούπερ εραστής

Η συζήτηση για το σεξ είναι σημαντική και αρέσει στις γυναίκες. Ιδιαίτερα μετά την πράξη, το αρσενικό δεν πρέπει να φοβηθεί ή να πιστέψει ότι ήταν τέλειος. Κανείς δεν πετυχαίνει απόλυτα, ιδιαίτερα τις πρώτες φορές που έρχεται σε επαφή με μία γυναίκα που μόλις έχει συνάψει σχέση. Ο άνδρας δεν πρέπει να φοβηθεί και συζητήσει μαζί της. Να τη ρωτήσει τι της άρεσε περισσότερο, τι δεν της άρεσε, τι θα ήθελε να κάνει, αν έχει φαντασιώσεις. 
Το συμπέρασμα; Όταν γνωρίσεις την παρτενέρ του και της προσφέρεις όσα περισσότερα μπορείς από αυτά που της αρέσουν, τότε θα βρίσκεσαι κοντά στον απόλυτο στόχο. Την ικανοποίησή της... (frapedoypoli)