Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

«Σέρλοκ Χολμς: Το σήμα των τεσσάρων» … στην προθήκη της αυλή μας!!!



Οι εκδόσεις Μίνωας καλωσορίζουν τη νέα παιδική...
σειρά μυστηρίου «Μυστικά και χαμένοι θησαυροί»! Ειδικά διασκευασμένες για παιδιά από τη συγγραφέα Χαρά Κατσαρή, με υπέροχη εικονογράφηση, οι ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς θα μυήσουν τους μικρούς αναγνώστες στον κόσμο του μεγαλύτερου ντετέκτιβ όλων των εποχών. Μέσα από περιπέτειες γεμάτες απρόοπτα, τα παιδιά θα αναπτύξουν τις αξίες της φιλίας και της δικαιοσύνης.
«Ελάτε στην τρίτη κολόνα από τα αριστερά, έξω από το θέατρο Λισέουμ, απόψε στις επτά. Εάν φοβάστε, φέρτε μαζί σας δύο φίλους. Είστε μια αδικημένη γυναίκα και θα δικαιωθείτε. Μη φέρετε την αστυνομία. Εάν το κάνετε, θα είναι μάταιο». Ο άγνωστος φίλος σας
Η Μαίρη Μόρσταν λαμβάνει ένα μυστηριώδες μήνυμα και καταφεύγει στον ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς για να ερευνήσει την υπόθεση. Αναζητώντας τον άγνωστο αποστολέα, ο Χολμς και ο
αχώριστος φίλος του, ο δρ Γουάτσον, θα εμπλακούν σε επικίνδυνες νυχτερινές περιπέτειες, με κύριο σκοπό να ανακαλύψουν το νόημα του «σήματος των τεσσάρων» και να λύσουν ένα αίνιγμα γύρω από τον θησαυρό της Άγκρα, ιερής πόλης των Ινδιών.

«Σέρλοκ Χολμς: Το σήμα των τεσσάρων» το δεύτερο βιβλίο της νέας  σειράς: «Mυστικά και χαμένοι θησαυροί», σε μετάφραση Χαράς Κατσαρή, εικονογράφηση Arianna Bellucci, διασκευή Stephanie Baudet, για παιδιά από 8 ετών, κυκλοφορεί από εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

Περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ: