Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

«Περιπέτεια στη θάλασσα»… στην προθήκη της αυλή μας!!!



Οι εκδόσεις Μίνωας επανεκδίδουν σε ολοκαίνουριες...
προσεγμένες εκδόσεις τη σειρά «Περιπέτεια» της Ένιντ Μπλάιτον, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους αναγνώστες να διαβάσουν τα βιβλία με τα οποία μεγάλωσαν οι γονείς τους!
Η έκδοση των βιβλίων της Ένιντ Μπλάιτον -της συγγραφέως που διαβάστηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο- ξεκίνησε από τις εκδόσεις Μίνωας στα μέσα της δεκαετίας του '80. Σε αυτό το χρονικό διάστημα γενιές μεγάλωσαν διαβάζοντας τις περιπέτειές της με πρωταγωνιστές παρέες παιδιών που καταφέρνουν πάντα να λύνουν μυστήρια ξεπερνώντας, με υποδειγματική ευστροφία, όλα τα εμπόδια.
Ο Τζακ, η Λούσι-Αν, ο Φίλιπ, η Ντάινα, μαζί με τον παπαγάλο τους, την Κίκι, πάνε διακοπές στις βόρειες θάλασσες της Σκοτίας. Εκεί θα τους ακολουθήσει ο φίλος τους o Μπιλ, o μυστικός αστυνομικός.
Όσο, όμως, οι τέσσερις φίλοι απολαμβάνουν την άγρια φύση, αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι μόνοι τους. Ξαφνικά, οι ανέμελες διακοπές μετατρέπονται σε μια καταδίωξη.
Ποιος είναι ο μυστηριώδης Οράτιος Τίπερλονγκ που συστήνεται ως φυσιολάτρης; Γιατί πετούν αεροπλάνα πάνω από τα έρημα νησιά;
Είστε έτοιμοι για… περιπέτεια;
«Περιπέτεια στη θάλασσα» Ενιντ Μπλαϊτον, μετάφραση Γιάννης Παρασκευόπουλος, εικονογράφηση εξωφύλλου Κριστίν Μενάρ, για παιδιά από 8 ετών, κυκλοφορεί από εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.
Περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ: