Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

«Σέρλοκ Χολμς: Σπουδή στο κόκκινο» … στην προθήκη της αυλή μας!!!



Οι εκδόσεις Μίνωας καλωσορίζουν τη νέα παιδική...
σειρά μυστηρίου «Μυστικά και χαμένοι θησαυροί»! Ειδικά διασκευασμένες για παιδιά από τη συγγραφέα Χαρά Κατσαρή, με υπέροχη εικονογράφηση, οι ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς θα μυήσουν τους μικρούς αναγνώστες στον κόσμο του μεγαλύτερου ντετέκτιβ όλων των εποχών. Μέσα από περιπέτειες γεμάτες απρόοπτα, τα παιδιά θα αναπτύξουν τις αξίες της φιλίας και της δικαιοσύνης.
«Ο Ίνοκ Τζ. Ντρέμπερ βρέθηκε νεκρός χτες βράδυ σε λονδρέζικο σπίτι. Καμία προφανής αιτία θανάτου. Αίμα στη σκηνή του εγκλήματος πιστεύεται ότι ανήκει σε δεύτερο πρόσωπο. Πάνω του υπήρχε η διεύθυνση Κλίβελαντ, Οχάιο, ΗΠΑ. Κάθε πληροφορία θα εκτιμηθεί». Τομπάιας Γκρέγκσον, Σκότλαντ Γιαρντ, Λονδίνο
Όταν η αστυνομία δυσκολεύεται να λύσει μια μυστηριώδη δολοφονία, ο μεγαλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου καλείται να ερευνήσει την υπόθεση. Έχοντας στο πλευρό του τον πιστό του φίλο δόκτορα Γουάτσον, ο Χολμς ξεκινά τις έρευνές του για να αποκαλύψει μια ιστορία εκδίκησης, που έχει την αφετηρία της είκοσι χρόνια πριν, στην έρημο της Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Σέρλοκ Χολμς: Σπουδή στο κόκκινο» το πρώτο βιβλίο της νέας  σειράς: «Mυστικά και χαμένοι θησαυροί», σε μετάφραση Χαράς Κατσαρή, εικονογράφηση Arianna Bellucci, διασκευή Stephanie Baudet, για παιδιά από 8 ετών, κυκλοφορεί από εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.
Περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ: