Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

«Νέμο, Το αγόρι χωρίς όνομα»… στην προθήκη της αυλής μας!!!



Οι εκδόσεις Μίνωας εγκαινιάζουν μια νέα...
επιτυχημένη παιδική τριλογία που ήδη κυκλοφορεί σε 7 χώρες. Σε αυτά τα βιβλία τα παιδιά θα γνωρίσουν τις νεανικές περιπέτειες του Νέμο, του αγοριού που έμελλε να γίνει ο θρυλικός καπετάνιος του Ναυτίλου στα μυθιστορήματα του Ιουλίου Βερν. Δράση, περιπέτεια, μυστήριο που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες. Το πρώτο βιβλίο της σειράς, που μόλις κυκλοφόρησε, είναι Το αγόρι χωρίς όνομα, σε μετάφραση της Ελένης Τουλούπη.
Ένα αγόρι αποβιβάζεται στο λιμάνι της Χάβρης. Σκοπός του να φτάσει σε ένα κολέγιο στα περίχωρα του Παρισιού. Δεν είναι ένας μαθητής σαν όλους τους άλλους. Mοναχικός, σιωπηλός, κανείς δεν γνωρίζει το πραγματικό του όνομα. Όποιος θέλει να γίνει φίλος του μπορεί να τον φωνάζει απλώς Νέμο.
Στο κολέγιο βρίσκει δύο έμπιστους φίλους, την Άσλιν και τον Ντανιέλ, στους οποίους θα αποκαλύψει το μυστικό του. Ποια είναι η αποστολή που πρέπει να φέρει σε πέρας ο Νέμο; Γιατί έχασε το όνομά του; Οι τρεις φίλοι θα ξεκινήσουν μια μεγάλη περιπέτεια, που απαιτεί εφευρετικότητα, εμπιστοσύνη και πολύ θάρρος.
«Νέμο, Το αγόρι χωρίς όνομα» του Ντάβιντε Μοροζινότο, σε μετάφραση Ελένης Τουλούπη, για παιδιά από 8 ετών, κυκλοφορεί από εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.
Περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ: