Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

«Άρες μάρες πενηντάρες»… στην προθήκη της αυλής μας!!!


Είστε πενηντάρα; Δεν σας φαίνεται! Αλλά ακόμα...
κι αν δεν είστε (γι’ αυτό και δεν σας φαίνεται), το παρόν εγχειρίδιο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, και αποκλειστικά σε γυναίκες.
Πας αρσενικός αναγνώστης θεωρείται εξ ορισμού ύποπτος για κατασκοπεία και κινδυνεύει να υποστεί τις σχετικές κυρώσεις (ήτοι, να διαβάζει γυναικείες «αρλούμπες» κατά τη γνώμη του, «σοφίες» κατά τη γνώμη μας).
Τι συλλογάστε λοιπόν κορίτσια; Αγοράστε το! Τόσα και τόσα λεφτά σε μαλακίες ξοδεύετε. «Κι αν δε μ’ αρέσει;», θα ρωτήσουν κάποιες. Εντάξει, μία πάνω-μία κάτω (μαλακία εννοώ) δεν κάνει δα και τόση διαφορά. Ακόμα το σκέφτεστε;
Ο χρόνος τρέχει (κι ας ισχυρίζονται οι επιστήμονες ότι «χρόνος δεν υπάρχει»). Το ίδιο τρέχουν και τα χρόνια σας, που αισίως έφτασαν τα -άντα, τα -ήντα, μη σας πω και τα -όντα. Πάρτε το και θα με θυμηθείτε. Πάρτε το γιατί έχουμε και χρέη να ξοφλήσουμε!
ISBN: 978-960-9585-79-8
σελ.: 160
σχήμα: 14x20,5 cm
τιμή: 11€ με ΦΠΑ
(-10%): 9,90€ με ΦΠΑ

Βιογραφικό σημείωμα

Η Κατερίνα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Αθήνα τον περασμένο αιώνα. Αν και απόφοιτος της Σχολής Θεάτρου Τέχνης, τα περισσότερα επαγγελματικά της χρόνια ταλαιπωρήθηκε ως τραγουδίστρια.
Σε κάποια φάση, έβαλε μυαλό, κρέμασε μικρόφωνο, απόκτησε δεύτερο γιο και κατόπιν εργάσθηκε ως: δασκάλα θεατρικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, αναγνώστρια βιβλίων στο Φάρο Τυφλών Ελλάδος (όπου μάλιστα δημιούργησε θεατρική ομάδα με τυφλούς) και πωλήτρια διαφόρων αγαθών. Παράλληλα άρχισε να γράφει: στα παλιά παπούτσια της όσους της ζάλιζαν τον έρωτα και βιβλία για όσους πιστεύουν ότι η ζωή (όπως και η αγάπη άλλωστε) είναι ζάλη κι ότι στο χάλι που φτάσαμε μόνο το γέλιο θα μας σώσει.
Προσφάτως της την έδωσε και ξανανέβηκε στο πάλκο με μια παράσταση δικής της κατασκευής και εκτέλεσης (γράφει, παίζει, τραγουδάει).

Βιβλιογραφία:
«Παρά ένας πενήντα λόγοι για να μην παντρευτείτε», Άγκυρα, 2003.
 «Όλα του γάμου δύσ-κωλα...», Άγκυρα, 2006.

Άνεμος εκδοτική • Αιγίνης 14, 11362 Αθήνα • Τηλ.: 210 8223 574 • email: anemosekdotiki@yahoo.gr