Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πίνουμε «μαϊμού» Coca Cola Βουλγαρίας !!!


Μια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης έχουν ξεκινήσει οι εργαζόμενοι στα εμφιαλωτήρια της Coca Cola στη Βόρεια Ελλάδα για να ενημερώσουν το καταναλωτικό κοινό για τον σταδιακό "αφελληνισμό" της Coca Cola που παρά τα υπερκέρδη της στην Ελλάδα μετακομίζει σταδιακά στην Βουλγαρία (μέλος της Ε.Ε) για να εκμεταλλευτεί το ευνοικό φορολογικό και μισθολογικό καθεστώς.


Σύμφωνα με  τον πρόεδρο του Συνδικάτου εργαζομένων στην Coca Cola, Βασίλη Αρσενίου στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί ήδη «Βουλγαρική coca cola» που είναι ακριβώς ίδια σε πρώτη όψη με το προιόν που εμφιαλώνεται στην Ελλάδα.Η εταιρεία συγκεκριμένα εισάγει βουλγάρικη κόκα κόλα με ελληνικά γράμματα και την πουλάει κυρίως στη Θεσσαλία. Η διαφορά σύμφωνα με τους   εργαζόμενους φαίνεται μόνο στο πώμα. Εκεί στην ελληνική αναγράφεται ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ενώ στην Βουλγαρική ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
Ας πάει λοιπόν η εταιρία στη Βουλγαρία για να κερδίσει από τη μύγα ξύγκι. Ας ξέρει όμως και ο Έλληνας ποιούς κάνει πλούσιους πίνοντας καραμελόχρωμα με ζάχαρη.
Πηγή: bloggr.info