Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Αποκάλυψη: Νέο σχέδιο εξόντωσης Καραμανλή!!!


Το Θεό του δεν έχει ώρες- ώρες εκείνο το «πρώην» επικοινωνιακό αγόρι του ΠΑΣΟΚ μέσω των Νέων, Γιώργος Παπαχρήστου…
Από το  πουθενά έβγαλε «νέο» σχέδιο εξόντωσης του Καραμανλή και δεν δίστασε να μας το παρουσιάσει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το οποίο είπα και εγώ, να του αλλάξω τον αδόξαστο!


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που είχε από το ΚΤΑ (βλ. Κουτούκι του Ανέστη) και τους Ρωσοπόντιους από το Μενίδι, που σύχναζε εκείνον τον καιρόν ο πρωθυπουργός για περπάτημα… το φονικό όπλο άκουγε στον τίτλο «κοψίδια»!
Έτσι έλεγε λοιπόν το σχέδιο. Καλωσόρισμα του Κωστάκη με φέτα Καλαβρύτων, χόρτα Χασιάς και καψαλισμένο ψωμί από το φούρνο της Αργυρώς.
Στη συνέχεια και ενώ θα είχε πιεί τα πρώτα κρασάκια του, η καλλίγραμμη ξαδέρφη του Ανέστη, Βασούλα, θα του πρόσφερε λουκάνικο Τυρνάβου μαζί με τυροκαφτερή Μάνης και με τα λικνίσματά της θα του αποσπούσε την προσοχή και παράλληλα θα του ανέβαζε τη… λίμπιντο.
Το επόμενο βήμα ήταν γέμισμα του τραπεζιού με κοψίδια, ψητά αρνιά, σεφταλιές,  σπληνάντερα και φορμαέλα Αράχοβας, μέχρι να έμπαινε σε εφαρμογή η σκηνή της δολοφονίας, με το όνομα «κόκκινα τριγλυκερίδια».
Στο άκουσμα του κώδικα, οι συνωμότες από τα διπλανά τραπέζια θα ορμούσαν θ’ άρπαζαν τον Κωστάκη και με το ζόρι θα τον έβαζαν να φάει, μέχρι σκασμού.
Όμως, ξαφνικά ο «στρατηγός άνεμος» φύσηξε, ο πρώην «μελλοθάνατος» βγήκε από το λήθαργο της χοληστερίνης και πηγαίνοντας προς νερού του… σώθηκε, αφήνοντας τους πάντες, άναυδους.
Φοβερό έτσι; Γιατί φιλαράκια μου, από φαγητό δεν «πήγε» κανείς. Ή από πέσιμο θα πας ή από χέσιμο, με το συμπάθιο.

Παύλος Ανδριάς