Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Άνοιξε το πρώτο αντιμνημονιακό στριπτιζάδικο


«Κρεμάλα» ονομάζεται το πρώτο μαγαζί με ζωντανό ερωτικό πρόγραμμα που απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους υπερασπίζονται την εθνική ανεξαρτησία...


Για να περάσει κάποιος την αυστηρή είσοδο του club και να απολαύσει το πρόγραμμα χωρίς την ενοχλητική παρουσία προσκυνημένων, πρέπει να αποκτήσει την «ειδική αντιμνημονιακή ταυτότητα». Η συγκεκριμένη ταυτότητα, μπορεί να χορηγηθεί και επιτόπου, ύστερα από αίτηση και έλεγχο από...ειδική επιτροπή που θα αποφανθεί αν ο πελάτης πληροί τις προϋποθέσεις και είναι αρκετά εξοργισμένος.
Επίσης κάθε 30 λεπτά το πρόγραμμα διακόπτεται, οι κοπέλες κατεβαίνουν από την πίστα και ο DJ παίζει ένα τραγούδι του Νταλάρα, για να δώσει την ευκαιρία στους θαμώνες να αποδοκιμάσουν και να πετάξουν ειδικά ομοιώματα γιαουρτιών, που μπορούν να προμηθευτούν από την είσοδο με ένα σχετικά μικρό αντίτιμο.
Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδιοκτήτη, που έχει κατοχυρώσει τους εμπορικούς όρους «Αντι-Μνημονιακό», «Κρεμάλα» και «Ουστ», αν συνεχιστεί η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κόσμου και τα χιλιάδες «Like» στη σελίδα του club στο Facebook, πιθανότατα θα ιδρύσει κόμμα και θα κατέβει στις επόμενες εκλογές.
Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook
Πηγή: protagon.gr